2777
2789
عنوان

دندان و درمان خدا ناراحتم خیلی

113 بازدید | 13 پست

آجی کلاس هشتمم

دندوناش سالم، داشت ذوق میزد مسواک زدم سفید شدن 😂😐دیدم 7 تا از دندوناش نصف سفيد نصف رنگ طبیعی خودش همون پوسیدگی 

درمانش چیه 

یه جوری آنلاینیش رو‌ چک می کنم انگار آنلاین بشه قراره به من مسیج بده . کاربری تازه اومده دستم

برادر زاده من چندتا از دندون دائمی‌هاش از اول همین شکلی در اومد 😢

حالا ببرید دکتر، شاید با فلوراید تراپی یا یه راه حلی جلوش رو بگیرن.

اون سفیدی که میگید رو بهش میگن گچی شدن، مرحله قبل از پوسیدگیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگردید ی کلینیک پیدا کنید ک قسطی کار میکنه سریع همشو ترمیم‌کنید البته اکه ب تشخیص دکتر ترمیم میخواد

نه بحث پولش نیست 

بابام بدش از قسطی میاد.... 

مامانم میره دندان پزشکی برا ایمپلنت گفت بمون زنگ زد وقت داد آجیمم میبره 

بنظرت باید چطوری درست شه

یه جوری آنلاینیش رو‌ چک می کنم انگار آنلاین بشه قراره به من مسیج بده . کاربری تازه اومده دستم

برادر زاده من چندتا از دندون دائمی‌هاش از اول همین شکلی در اومد 😢حالا ببرید دکتر، شاید با فلوراید ت ...

جدی 

مرسی عزیز دلم 🥲💕

برای بچه من دکتر یه خمیری نوشت که گفت تا حدودی برای پیشگیری از پوسیدگی موثره. گفت داروخانه نداره، اینترنتی بخرید. ژل جی سی توس موس، گرونه، ولی به نسبت خرج‌های دندون گرون نیست. میخواید اونم از دکتر بپرسید، اگه تایید کرد بگیرید.

مطمئنی پوسیدگی هست؟منم دندون هام لکه های سفید دارن اما پوسیدگی ندارم

یکی از دوستان گفت گچی شدن هستش من اشتباه گفتم

دیگه دکتر چک میکنه هر چی خودش نظر داد

گوگل ک تنها راهش روکش و ایناس، 

مامانم میگه بچس از همین حالا.. 

چون تو‌چوگل همه سرطان دارن و بدترین دردای خود ایمنی و باردارا دارن سقط میکنن اینایی ک در انتظار بچن ...

موافقم 

بابام میگف گوگل سر درد و رو سرطان میگه