2777
2789

خونواده ی شوهرم از همون اول تا تونستن عذابم دادن به هزارویک روشی که فکرشو کنید…همش منتظر جداییمونن کاملا مستقیم تو روم این موضوع رو میگن مثلا میخوایم کاری کنیم میگن حالا اگه قرار زندگی کنید این کارو انجام بدین(منظورشون اینه زندگی شما که دوام نخواهد داشت)

خوبیش این بود که شوهرم همیشه طرف من و زندگیمون بود و همیشه همه کار میکرد که حفظش کنه اونام از این موضوع حرصی و ناراحت… اما الان چند ماهه زندگیم شده جهنم؛نمیدونم باهاش چیکار کردن که کاملا باهام دشمن شده حتی با خانوادم،همش توهین میکنه بهم میگه نمیخوامت کاملا مشخصه به جدایی فکر میکنه همش حرفشو میزنه اما از ترس مهریه اقدامی نمیکنه اینارو همشو از حرفاش میفهمم

بخدا هیچ اتفاق خاصی نیوفتاده کاملا یهویی همه چی عوض شد نمیدونم چی تو گوشش خوندن چیکار باهاش کردن فقط مطمعنم که کار خودشونه توروخدا بگین چیکار کنم چجوری نفرینشون کنم دل صاب مردم اروم شه 😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قسمت جالبش اینجاست که همیشه با خونوادش مشکل داشت ازشون بدش میومد یه روز نبود باهم دعوا نکنن ولی الان روزی چندباااار میره خونشون،دائما در تماسن،همه کار براشون میکنه اما میاد خونه عصبیه،همش دنبال دعواست،اصلااا قهر نمیکرد الان فقط بهونه میاره که قهر کنه

کارم شده شب و روز گریه هرچی باهاش حرف میزنم درست نمیشه

همینکه دلت میشکنه و آه میکشی یعنی راضی نیستی ازشون و تقاص میدن

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
من اون آدمو واگذار میکنم ب خدا ک خودش بهتر میدونه جواب آدما رو چ موقع و چطور بده ک خب مطلب ادا بشه

چندسااااله سپردم به خدا کو پس؟

من نمیخوام جدا شم ولی زندگیمو جهنم کردن بخدا هر روز ارزوی مرگ میکنم

چرا دلشون نمیخواد یکی بی سروصدا زندگیشو کنه

[QUOTE=362511048]نفرین نکنید ، عوضش ازشون فاصله بگیرید[/QUOTE

اونا اصلاااا براشون مهم نیس با من رفت امد نداشته باشن

چون پسرشون دائما میره و میاد همین کافیه براشون

از اول باهام دشمن بودن

اونی ک باید فاصله بگیره شوهرمه که نمیگیره

غلام حلقه به گوش شده کاملا

چندسااااله سپردم به خدا کو پس؟من نمیخوام جدا شم ولی زندگیمو جهنم کردن بخدا هر روز ارزوی مرگ میکنمچرا ...

بهرحال صبر خدا زیاده باید بداری ب موقع جواب بده 

شما فاصله بگیر ازشون ک کمتر آسیب ببینی

بسپرشون به خدا خدا همچین قشنگ میزاره تو کاسه شون که

حتی گفتن سپردن به خدا بلایی بدتر از نفرین خودت سرشون میاره…

تو که میدونستی اینجورین زودتر از اونکه بخوان همسرت. و چیز خورش کنن قطع رابطه میکردی

برای همسرت دعای باطل‌السحر بگیر جادوش کردن

برای خودت هم انجام بده تو مفاتیح کلی دعا هست بخون توکلت به خدا باشه