2777
2789

اشتباه کردم قرعه ی خونگی شرکت کردم حالا چندماهه شوهرم زمین تا اسمون فرق کرده باهام بد شده دشمن شده الانم اذیت میکنه هرچی میشه میگه پول تو جیبیتو دیگه نمیدم تحقیرم میکنه بابت چندرغاز پول خلاصه تو تاپیکای قبل زیاد گفتم از بدبختیام…

حالا یه شغلی میخوام ک روزانه حتی شده کم یه چیزی دستم بیاد جمع کنم بدم به اون قرعه ها فقط همین ک شرمنده ی مردم نشم

چیکار کنم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشمش کور دندش نرم وظیفشه بده میخاسته نده میدونم ب غرورت برمیخوره ناراحت میشی.ولی اون گوشت در باشه اون یکی دروازه بزار زر بزنه من باشوهرم بزرگترین دعواروهم‌ک داشته باشیم موقع حقوق ک‌میشع اول شماره حساب‌خودمومیفرستم بعد میگم قسطا الان عادت شده براش اول برا من میزنه

بخند دختر....هیچکس ب غمت اهمیت نمیده....

میتونی فروشندگی اینا بری به طرف بگی روزمزد باهات حساب کنه 

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
چشمش کور دندش نرم وظیفشه بده میخاسته نده میدونم ب غرورت برمیخوره ناراحت میشی.ولی اون گوشت در باشه او ...

کاش برای منم در این حد فهم داشت لااقل

این ماه دقیقا همینکارو کردم طبق معمول قهر کرده بود براش شماره حساب فرستادم میدونست هیچی پول ندارم باید پول قرعه هارم بدم؛دقیقا به اندازه ی پول قرعه ها پول زد یعنی با خودش فکر نمیکنه من بقیه ماه رو چجوری باید سر کنم دستمو جلوی کی باید دراز کنم که حداقل اندازه ی کرایه ی ماشین پول تو جیبم باشه تو خیابون نمونم

در این حد میخوام بگم بی غیرت شده

زندگیم به ته خط رسیده

کاش برای منم در این حد فهم داشت لااقلاین ماه دقیقا همینکارو کردم طبق معمول قهر کرده بود براش شماره ح ...

اینجور مردا آدمو پیرمیکنن منم شوهرم بدیای خودشو داره بشدت بچه ننه س تنهاخوبی ک داره همین دست ودلبازی و‌خرج کردنشه

کاش برای منم در این حد فهم داشت لااقلاین ماه دقیقا همینکارو کردم طبق معمول قهر کرده بود براش شماره ح ...

اینجور مردا آدمو پیرمیکنن منم شوهرم بدیای خودشو داره بشدت بچه ننه س تنهاخوبی ک داره همین دست ودلبازی و‌خرج کردنشه