2777
2789
یه کم از تجربت میگی عزیز؟

من خیلی دلم میخواد هرشب انجام بدم ولی خب تنبلی میکنم یادم میره اولین بار که اینکارو کردم 18 یا 17 سالم بود مدرسه ای بودم و سال آخری با معلم درس تخصصی زده بودیم به تیپ و تار هم همه حتی خودم فکر میکردم میفتم اون درس نمیتونم دیپلم بگیرم دو ماه مونده بود مدرسه ام تموم شه همینجوری رندوم اومد تو ذهنم بابت چیزایی که دارم شکر گذار باشم دفتر برداشتم حتی بابت چیزایی که نه دلم ازشون راضی نبودمو دلم میخواست بهتر باشن شکر گذاری کردم مثلا گوشیم خیلی قدیمی و خراب بود ایرپاد نداشتم و ... دونه به دونه بابتش شکر گذاری کردم چندتای آخر جوری شکر گذاری کردم که انگار اون چیزایی که میخوام دارم مثلا گفتم خدایا شکرت دیپلم گرفتم خدایا شکرت گوشی خوب گرفتم و حالم بهتر شد دفتر بستم گذاشتم کنار چند ماه بعد دفترمو پیدا کردم دیدم دونه دونه همه چیزایی که میخواستم خدا بهم داده خودمم باورم نمیشد 

همین روال بازم وجود داشت و مثال های مشابه خیلی هست خدا نمیزاره حسرت چیزی تو دل بنده اش بمونه مطمن باش 

چطوری انجامش دادی عزیزم؟

همین کارایی که تو پست قبلی خودتون گفتین و کاربر چشم بلبلی گفتن با کتاب راندا برن. با این تفاوت که من چیزی نخواستم نعمت های قبلی و هر روز 10تا به مدت 28 روز نوشتم. شکر کردم. دوره که تموم شد یک 28 روز دیگه شروع کردم و ادامه دادم. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان بدن انسان با شکر گزاری وارد مرحله دریافت میشه وهمه نعمتها و سلامتی جذب میشه. امام حسین می‌فرماید خدایا اگر شکرت کنم لطفتو بر من زیاد میکنی واین به خاطر اینه که نعمت هایت را بر من کامل کنی و احسانتو به من کامل گردانی. این قانون خداست فرض کنید شما به 2 نفر هدیه میدین یکی همین جور اینو میگیره و حرفی نمیزنه و دیگری میگیره و محکم تشکر میکنه شما دفعه بعد بخای هدیه بدی به کدوم میدی. کائنات این جور کار میمنه

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا