2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه یکم ازش بگی واقعا احتیاج دارم یکی بگه بهم

طبق چیزایی که در مورد شکرگزاری خوندم برات مینویسم 

روز در مورده ده تا چیز شکر گزاری کن هم چیزایی که داری هم چیزایی که میخوای داشته باشی مثلا میخوای گواهی نامه بگیری بگو خدایا شکرت که گواهی ناممو گرفتم طوری بنویس که انگار اون چیزو داری  با حس خوب بعد اینکه نوشتی سه بار با حس خوب اونارو بخون  صبح ها از خواب بیدار میشی هر روز اینکارو انجام بده میگن اگه مدام انجام بدی متوجه تعغیراپ زندگیت میشی.  متاسفانه هیچ وقت مدام انجام ندادم

میشه یکم ازش بگی واقعا احتیاج دارم یکی بگه بهم

من خوشم نمی آد از خودم بگم. ولی چند سال پیش مادرم مریض بود و منم شغل نداشتم وبا تحصیلات زیاد. این کارو شروع کردم اولا مشکلاتم حل شد بعد شغل خوب که سالها آرزو داشتم و هرکسی آرزو داره را به طور معجزه آسا درست شد. خوب شغل خوب درآمدش خوبه. ومنی که تو حسابم 200. 300 هزار تومان بیشتر پول نمی شد شکر خدا وضع مالیم و روحیم خوب شد و هر روزم بهتر میشه. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

یه کم از تجربت میگی عزیز

کتاب جادو راندا برن رو تونستی بخون عزیزم

یا پی دی افشو

خیلی شکرگزاری تاثیر داره

دیدگاهتو عوض میکنه کلا

در مورد هررررر چیزی 

هر چند کوچیک شکرگزاری میکنم

و تاثیرشو مثبت میبینم تو زندگیم و حالم

میتونین ماهی صدام کنین🎀