سلام دوستان خانوادم ۳سال پیش از خونه قدیمیشون تو یه محله متوسط به یه خونه بزرگ شیک و به روز تو بالاشهر اسباب کشی کردن خونه جدیدشون خونه باغه مجهز و کلا مامانم همه چیزو نو کرد از طرفی پدرم ۵،۶سالیه موقعیت شغلی و اجتماعیش خیلی پیشرفت کرده و همه چیز به بهترین نوع بود ولی چشمتون روز بد نبینه ۲ هفته بعد از اسباب کشی مریضی های مادرم شروع شد اول تنگی کانال نخاعی و دیسک گرفت یه مدت کل فک و لثش عفونت کرد و جراحی شد بعد ساییدگی زانو الانم چشاش همزمان آب سیاه و آب مروارید آورده مادرم باشگاه و پیاده روی میرفت الان همش مریضه خونه نشینه بزور کارای شخصیشو میکنه پدرم دو ماه پیش ۳تا جراحی کلیه انجام داد دامادمون ورشکست شد بخدا ما اصلا اصلا اعتقاد به دعا و جادو جنبل نداریم ولی من خیلی رفتم تو فکر این اتفاقات اصلا طبیعی نیست کلا این خونه براشون اومد نداشت خیلی چشم جمع شد بخدا بابام ۴۰ساله داره روز و شب گرما و سرما جون میکنه مامانم بدترین شرایط رو گذروند تا اینجا رسید هرچی دارن از شیر مادر حلال تره
اینم بگم پدر و مادرم اصلا اعتقاد ندارن به چنین چیزایی و اگرم بگم از چشمشون میوفتم ولی بخدا وضع طبیعی ...
اعتقاد نداشته باشی کار نمیکنه.تو هر چیزی یه دلیلی هست که منطقی تر از دعاست.به خدا اعتماد داشته باش اون همیشه مارو تو جایی که باید باشیم قرار میده تا درسی که برای رسیدن به کمال باید بگیریم و زود تر بگیریم.
حق داری ، من خودم هنوز تو تضادم دعا اثر داره یا نه چون اگه اثر داشت حال دعانویس چرا اونجوریه و هیچوقت خوشبخت نیستن اینا همش جادوگریه جادوگرام همش بدبخت میشن فجیع میمیرن ، به قرآن پناه ببر شروع کن سه ماه هر روز بقره بخون ببین چی میشه اوایل ممکنه دعوا شروع شه تو خونه متوجه نمیشی ولی هس تاثیر .