2777
2789
عنوان

کیا موقع دعوا حالشون بد میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 29 پست
😔نه واقعا احساس می کنم تعادل روحی ندارم نمیتونم کنترل کنم خودمو خشم زیاد...

عزت نفس داری برای همین.

من فقط وقتی ک خیلی عصبانی باشم اینطوری ام هرچی از دهنم دربیاد میگم

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای کاش فقط اشک ریختن بود من حالم بد میشه یه بار نزدیک بود از حال برم دیگ نذاشتن آب قند اینا

وایی من ب شخصه اونجوری نیستم ک خیلی عصبانی بشم ینی دیر میشم .اما اگ بشم دیگ تا مرز غش کردن میرم چون خیلیی ب خودم فشار میارم ینی دیگ قشنگ از ناراحتی و عصبانیت زیاد گریم میگیره حتی ی بار یادمه پاهام شل شد خوردم زمین چون هم ناراحت بودم هم عصبی کلا حالم بد شد طرف مقابلمم بی تاثیر نبود البته ولی خب در کل تنها نیسی منم همینم

عزت نفس داری برای همین.من فقط وقتی ک خیلی عصبانی باشم اینطوری ام هرچی از دهنم دربیاد میگم

دقیقاا وای منم هرچی باشه میگم دیگه😂😂💔 فقط خدانکنه تو خیابون دعوام شه باکسی که ابروم رفته تو کل شهر دیگه 

وایی من ب شخصه اونجوری نیستم ک خیلی عصبانی بشم ینی دیر میشم .اما اگ بشم دیگ تا مرز غش کردن میرم چون ...

دیوونه شدیم رفته فقط خدا مرگمون نمیده

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

وایی من ب شخصه اونجوری نیستم ک خیلی عصبانی بشم ینی دیر میشم .اما اگ بشم دیگ تا مرز غش کردن میرم چون ...

من نمیفهمم عصبی میشین جرا خودتون داغون میشین بابا طرف مقابلو داغون کنین

دقیقاا وای منم هرچی باشه میگم دیگه😂😂💔 فقط خدانکنه تو خیابون دعوام شه باکسی که ابروم رفته تو کل شه ...

یار جنگیه من😵‍💫🤣

من نمیفهمم عصبی میشین جرا خودتون داغون میشین بابا طرف مقابلو داغون کنین

منم نمیدونم چرا

شنیدم میگن اگه موقه حاملگی مادر استرس زیاد بکشه بچه اینطوری میشه 

مامانمم مث منه

منم نمیدونم چراشنیدم میگن اگه موقه حاملگی مادر استرس زیاد بکشه بچه اینطوری میشه مامانمم مث منه

مامان منم استرسی اتفاقا ولی من اصلا اینطور نیستم مت ب فکر کنم کلا ب بابام اینا رفتم😂😂💔

اخه چطور ؟برا من شدتش زیاده مامانمم اینطوریه با اینکه الان ۴۰ سالشه هنوزم علائم رو داره

هرچه در موقعیت‌های جدی تری قرار بگیرید، مجبور به کنترل نمود‌های فیزیکی احساسات می‌شوید. وقتی مجبور باشید، همه چیز ممکن می‌شود.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.