__yas__ مدیر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 5673 عنوان کیا سی به بالان و مجرد | مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 93 پست سلام بچه ها من ۳۵ سالمه و دیگه امیدی به ازدواج ندارم و کسی هم ندارم. حس میکنم دیگه تا ابد تنهامیکم بیاین باهام حرف بزنید فکر میکنم به آخر خط رسیدم و میخوام برای مرگم دعا کنم. حس میکنم دیگه دلم نمیخواد تو این دنیا باشم 1403/09/10 | 22:04 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ویوالدی عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 2381 😘😘😘😘ممنونم عزیزمامشب برای نماز شب بیدار میشم خیلی برات دعا میکنم که میخواستم امشب برای مرگم دعا ... هر یک سبحان اللهی که بگی، هر نفسی که با یادخدا بکشی غنیمته. بعد از مرگ، ادم میفهمه که قدر دنیا رو ندونسته.
__yas__ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 5673 هر یک سبحان اللهی که بگی، هر نفسی که با یادخدا بکشی غنیمته. بعد از مرگ، ادم میفهمه که قدر دنیا رو ند ... دقیقا همینه. گاهی دنیا اینقدر به آدم فشار میاره که جای تنگی میشه و این نگاه شما زیباست کاش بتونیم تحت هر شرایطی این نگاه را داشته باشیم
خوششانسمم عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 7914 منم۳۶ مجرد اصلا دوس ندارم تنها باشم ولی چاره ای ندارم کاش خدا جفت مناسبی سر راه مجردا میذاشت ولی دیگه از خدا هم ناامیدم عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛ هم اکنون به سوی من می کشاند.