2777
2789
عنوان

کیا سی به بالان و مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 93 پست
مگر تو دنیا همون یه آدم هست. شاید یه نفر صد برابر مناسب تر از اون سر راهت بیاد اخه گل و گلدون تا حدی ...

تو نرو سراغ گلدون بشین فکر کن اگه خدا برات اینطوری تقدیر کرده ک مجردبمونی چکارهایی میتونی انجام بدی که زندگی خودت یا بقیه روشن‌تر کنی ..........ببین علاقه خودت چیان 

قطعا ب جز ازدواج چیزای دگ هم هست که تورو سر ذوق بیاره ........تمام تمرکزت نزار برای ازدواج ....قسمتت باشه پیش میاد ...نباشه قسمت هرکاری کنی نمیشه ......پ برای عمرت برنامه بریز بی فکر ازدواج. ازدواج پیش اومد چه عالی نیومد عمرتو ب بطالت نگذروندی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاشق نشدی ک اینومیگی .......

اره عزیزم حق باهاته واقعا سخته فراموش کردن عشق

ولی احتمالا گذر زمان کمرنگش میکنه 

به نظرم به خاطر عشق فرصت ازدواج را از خودت نگیر میرسی به ۳۵ میبینی تنهایی مثل الان من دیگه هیچی به چشمت زیبا نمیاد 

حتما میتونی دوباره عاشق بشی

واقعا تنهایی سخته جدی میگم. 

اره عزیزم حق باهاته واقعا سخته فراموش کردن عشقولی احتمالا گذر زمان کمرنگش میکنه به نظرم به خاطر عشق ...

من الانم تنهام پ میدونم تنهایی چجوریه ولی وقتی عاشق یک مردی میشی دگ هیچ مردی رو نمیتونی غیراون تحمل کنی .....اونیکه من عاشقش شدم زیبا نیس پولدار نیس ولی شدیدا باخدا وآدم حسابی.....هیچکی جاشو نمیگیره توقلبم

من الانم تنهام پ میدونم تنهایی چجوریه ولی وقتی عاشق یک مردی میشی دگ هیچ مردی رو نمیتونی غیراون تحمل ...

منم ۹ سال پیش یکیو دوست داشتم تا مرحله آخر رفتیم به هم خورد. 

تا چندسال کسی را غیر از اون نمیتونستم ببینم. الان چهرشم حتی یادم نیست. اون موقع فکر میکردم عاشق ترینم. بیشتر ترشح هورمون هاست.

عشق واقعی فقط خدا. من گاهی میگم ای کاش زودتر از دنیا بگذرم برسم به خدا 

ولی پیام آخرت بهم امید داد. این که بتونم دنیا را برای خودم و حتی شده یه نفر جای قشنگ تری کنم. واقعا تو دلم نور امید روشن کرد

منم ۹ سال پیش یکیو دوست داشتم تا مرحله آخر رفتیم به هم خورد. تا چندسال کسی را غیر از اون نمیتونستم ب ...

خداروشکر ک امید وارشدی

یک دفترچه آبی بخر اهدافتو بنویس بدون درنظر گرفتن سن

اولیشو بنویس جورکردن یک شغل حتی بامزه‌ی ۵تومن درآمد

یا مثلا کمک ماهانه ۱۰۰هزارتومن ب محک 

کلاس زبان 

و.......

کلی کارمیتونی از همین الان انجام بدی 

توکلت بخدا باشه 

شاید ۳سال دگ تاپیک نامزدیتو زدی  

خداروشکر ک امید وارشدییک دفترچه آبی بخر اهدافتو بنویس بدون درنظر گرفتن سناولیشو بنویس جورکردن یک شغل ...

😘😘😘😘

ممنونم عزیزم

امشب برای نماز شب بیدار میشم خیلی برات دعا میکنم که 

میخواستم امشب برای مرگم دعا کنم که زود برسه 

اما با جمله شما امید تو دلم زنده شد که بیشتر زنده بمونم‌

💗💗💗💗💗

سلام. 

ببین من هم 37 هستم. 

اگر خیلی به ازدواج فکر کنی، داغون میشی. 

از خدا خیر و صلاح بخواه، نه ازدواج. 

عاقبت بخیری بخواه، عاقبت بخیری خیلی مهمه. مهم تر از همه چیزه، ثمره ی عمر آدمه. 

ازدواج هم مسئولیت و تعهدات زیادی داره. همه چیزیش همیشه اوکی نیست. باید واقعیتها رو دید. سختی هایی هم داره که برای برخی، خیلی هم زیاد بوده و دارن تحمل میکنن. شیرینی هایی هم داره که ان شاءالله به کامشون باشه همیشه. 

مسئله ی شغل رو اول درست کن. دنبال کار بگرد. امیدوار باش. بگرد و بگرد. بیکار نمون که شیطان دست بکار میشه و وسوسه ات میکنه به ناامیدی. حتی کارهای خونه خودتون رو بکن.