__yas__ مدیر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 5673 عنوان کیا سی به بالان و مجرد | مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 93 پست سلام بچه ها من ۳۵ سالمه و دیگه امیدی به ازدواج ندارم و کسی هم ندارم. حس میکنم دیگه تا ابد تنهامیکم بیاین باهام حرف بزنید فکر میکنم به آخر خط رسیدم و میخوام برای مرگم دعا کنم. حس میکنم دیگه دلم نمیخواد تو این دنیا باشم 1403/09/10 | 22:04 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__yas__ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 5673 ان شاالله یه بخت خوب نصیبت بشه ولی چرا همه چی تو ازدواج میبینی تنهام. همه خانواده سر و سامان گرفتن. وقتی میان آتش به دلم می افته. بچه دارن خانواده دارن. من فقط تک
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 132530 جدی؟ راضی هستین؟ من خیلی دلمرده شدم خیلی خیلی راضی و خوشبختبرات ازدواجی به شادی ازدواج خودم میخوام سر اومد زمستون...
هییییییچ عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 8914 ان شاالله یه بخت خوب نصیبت بشه ولی چرا همه چی تو ازدواج میبینی انشالله تا آحر عمرت مجرد بمونی و درک کنی حرف بقیه رو ! البته اگرم متاهلی فک نکن تا آخر می مونی ! طلاقم هست با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
__yas__ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 5673 وا برای ازدواج نکردن میخوای خودتو بکشی؟؟؟عقلت کجاس؟منم مجردم از توام بزرگترم والا حوصله چس ناله در ا ... نه نمی کشم که ولی میخوام دعا کنم. تنهایی تو این دنیا چکار کنم؟ ادمی هم نیستم که وارد روابط خارج از ازدواج بشم و سرگرم کنم خودمو
ففففففففففففففق عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 1691 منم ۳۰ به بالا هستم و جدا شدم😐کاش اصلا ازدواج نمی کردم و الان ازدواج میکردمهیچوقت ناشکری نکنیمببینید شما از امثال من که جدا شدیم خوشبخت تریدانشاالله یه بخت عاااالی نصیبت بشه
__yas__ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 5673 منم ۳۰ به بالا هستم و جدا شدم😐کاش اصلا ازدواج نمی کردم و الان ازدواج میکردمهیچوقت ناشکری نکنیمببینی ... بچه هم دارین؟ اگر بدون بچه هستین که تفاوتی ندارین
هییییییچ عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 8914 منم ۳۰ به بالا هستم و جدا شدم😐کاش اصلا ازدواج نمی کردم و الان ازدواج میکردمهیچوقت ناشکری نکنیمببینی ... دیگه ازدواج همینه . حالا ک پشیمونی دیگه ازدواج نکن . و مجرد و مستقل به زندگیت ادامه بده با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
damla822 عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 9920 نه حسابی. چند سال پیش یکی داشتم سنتی تا مرحله آخر رفت به هم خورد. قسمت نشد بیرون اینا میری سعی کن به مکان های جدید بری خدایا شکرت
قلب_نقره عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 17233 اسی تقصیر تو نیست پسرا ازدواج نمیکنن انقدر دو رو برم پسر مجرد سن بالا هست که نگو وضع مالیشون هم خوبه ها ولی زن نمیگیرن نمیدونم چرا
__yas__ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 5673 بفرما ک شغلت چیه درامد داریخونه وماشین مستقل چی بیکار اگر شغل داشتم که دلم خوش بود زندگیم از سمتی درسته. از همه طرف ناامید شدم
__yas__ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 5673 اسی تقصیر تو نیست پسرا ازدواج نمیکنن انقدر دو رو برم پسر مجرد سن بالا هست که نگو وضع مالیشون هم خوبه ... پس چرا اطراف من مجردا نهایتا ۳۱ سالشونه
ففففففففففففففق عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 1691 بچه هم دارین؟ اگر بدون بچه هستین که تفاوتی ندارین بله دارم پیش باباشهبهم طرفم خیانت کرد و یه زن رو صیغه کرد و من مرگ خودم رو به چشم دیدمپس ببین از امثال من خیلی خوشبخت تریخدارو شکر کنالهی تو این روزها بیایی و خبر ازدواجت رو بدی😍
بهاران۱۴۰۳ عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 1687 بیکار اگر شغل داشتم که دلم خوش بود زندگیم از سمتی درسته. از همه طرف ناامید شدم خب دگ عزیزم الان مساله اصلیت بیکاریه وبی پولی بیا اینو حلش کن براخودت مشغله درست کن اگه بری توجامعه ازدواج خوبم شاید (ن حتما)پیش میاداما وقتی درآمد داری انواع کلاسا میری وسرت شلوغ میشه