2777
2789

میخوام بهش فکر کنم…ولی میدونم اونقدر قوی نیستم و  اگه بخوام جدا شم قراره خیلی اذیت شم چون یکبار تا دم طلاق رفتمو به خاطر خونوادم برگشتم(خیلی داشتن اذیت میشدن)

سرمایه و پول و اینام هیچی ندارم و هیچی ام نداره که ازش بگیرم

خونوادمم مشکلات مالی زیادی دارن ولی حامی ان و همیشه پشتمن تحت هر شرایطی

ولی باز وقتی به جدایی فکر میکنم خیلی میترسم؛از نگاه اطرافیان؛از خورد شدن خانوادم؛از اینکه دیگه نتونم ازدواج کنم؛و خیلی چیزا

میشه یکم باهام حرف بزنین راجبش؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیکام و بخون و جهنم و تصور کن 

@غزل_نامدار  

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

تاحالا مشاوره فردی رفتی؟

حضوری نرفتم

یبار تلفنی صحبت کردم گف جداشو

گفتم خانوادم اذیت میشن طاقتشو ندارم

گفت فکر میکنی با بدبخت شدن تو حالشون خوبه؟این ادم عوض نمیشه هرچی زودتر جدا شی برات بهتره

منم تو پروسه طلاقم.ولی خب هم خودم پس انداز دارم هم شاغلم هم خانوادم دارن.به من از لحاظ مالی فشاری نیومده تازه بهتر هم شده 😂 اما فشارای عاطفیش واقعا داره اذیتم می کنه.

باید خیلی قوی باشی..

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

باید ببینی اون علتی که می خوای جدا بشی چه قدر مهمه که براش بجنگی.

برای من که طلاق آزادی بود اگه برگردم عقب بازم جدا میشم بدون ذره ای شک.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا