2821
2789
دختری با روحیه قوی هستی اما بعضی اوقات خیلی خسته میشی اما سعی میکنی ظاهر قضیه رو حفظ کنی شغلتم بنظرم ...

حس ششمی ؟!

منم بگو 🙂🩷

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دختری با روحیه قوی هستی اما بعضی اوقات خیلی خسته میشی اما سعی میکنی ظاهر قضیه رو حفظ کنی شغلتم بنظرم ...

وااااووو😍

مررسی عزیزم😘😘😘

به سرزنش کنندگان بگویید اندکی صبر حوادث روزگار می چرخند❤️‍🩹

فقط ی سوال دیگه دارم

بهم فکر می کنه یا فراموشم کرده؟

دوسم داره؟

چه حسی بهم داره؟

الهی به بزرگترین آرزوت برسی بگو لطفا🥺

به سرزنش کنندگان بگویید اندکی صبر حوادث روزگار می چرخند❤️‍🩹
فقط ی سوال دیگه دارمبهم فکر می کنه یا فراموشم کرده؟دوسم داره؟چه حسی بهم داره؟الهی به بزرگترین آرزوت ...

دوست داره اما نیاز به زمان داره یکم

تظاهر می‌کنه که نبود تو براش یه کار خیلی راحته و همه هم اینو باور میکنن 

اما اینطور نیست و از ته قلب دوست داره 

طوری که با یکی دیگ است اما جای اون دختر تو رو تصور می‌کنه 

اونو بغل می‌کنه اما چشاشو می‌بنده و خیال می‌کنه تویی

زمانی میرسه که اون با پشیمونی برمیگرده و میخوادت اما تو دیگه نمیتونی ببخشی🙃

دوست داره اما نیاز به زمان داره یکمتظاهر می‌کنه که نبود تو براش یه کار خیلی راحته و همه هم اینو باور ...

منم بگو عزیزمم

م فراموشم کرده؟دلش تنگ شده؟پشیمونه که اونجوری رفتار کرد باهام؟کی برمبگرده؟

حس ششمی ؟!منم بگو 🙂🩷

دختری خیلی مهربون هستی و همه حرفات از رو مهربونیت اما مهربونیت هیچ وقت بهت وفا نکرده و بهت آسیب زده 

زبونت یکم تنده اما چیزی تو دلت نیست 

یه آقایی وارد زندگیت میشه یا شایدم شده که خیلی بهش اعتماد داری اما از طرف یه خانومی یه حرفی رو می‌شنوه شاید بعد اون حرف برای مدتی دیگه نباشه و تو وابسته اون شدی و ازش خواهش می‌کنی برگرده اما نمیتونه حرفای راست یا دروغی که از اون خانوم شنیده رو فراموش کنه🙃

منم بگو عزیزممم فراموشم کرده؟دلش تنگ شده؟پشیمونه که اونجوری رفتار کرد باهام؟کی برمبگرده؟

سر اون حرفا و کاراش خیلی ناراحته اما بروی خودش نمیاره

یه یادگاری چیزی داره ازت که وقتی چشمش به اون میخوره یاد خاطرات می افته 

خانومی وارد زندگیش شده که خیلی راحت می‌تونه اقبالش کنه اما اون تیز تر از این حرفاس

برای ناراحت کردن شما میخواد وارد رابطه ای بشه که حسادت شما رو تحریک کنه اما خودش نمیتونه بکنه و یه آقایی واسطه میشه براتون که نمیزاره آنقدر ناراحتتون کنه 

زمانی میرسه که شما رو کنار کسی میبینه که شوک خیلی بدی بهش دست میده و اون موقع متوجه میشه که تازه چیکار کرده و شما رو نباید از دست میداد🙃

سر اون حرفا و کاراش خیلی ناراحته اما بروی خودش نمیارهیه یادگاری چیزی داره ازت که وقتی چشمش به اون می ...

قربونت برم عزیزم خیلی اذیتم کرد بخدا یه هفته بیمارستان بستری بودم یه ماه فقط روزی یه وعده غذا میخوردم از فشار عصبی نمیدونم چجوری انقد راحت همه چیو فراموش کرد حالا بعد چند ماه از یکی خوشم اومده اسمش پیمان خیلی دوسش دارم بخدا بنظزت اونم خوشش میاد ازم؟ کی پیشنهاد میده؟

ببخشبد خیلی سوال پرسبدم اذیتت کردم برات حمد خوندم❤

قربونت برم عزیزم خیلی اذیتم کرد بخدا یه هفته بیمارستان بستری بودم یه ماه فقط روزی یه وعده غذا میخورد ...

فکر میکنم چون خیلی بهش اهمیت دادی ازت سرد شده 

یکم بی تفاوت باش و اگه دوست مشترکی دارین یا یه چیزی بهش ثابت کن حالت بدون اون عالیه استوری های خوش گذرانی و.. بزار 

سعی کن رو خودت تمرکز کنی و فراموشش کنی 

فعلا برگرده برای جفتتون خوبه شاید اگه میموند آسیبی بهت میزد

اگه دوست داشتین عکسشو بزارید کنجکاو شدم ببینمشون 

دختری خیلی مهربون هستی و همه حرفات از رو مهربونیت اما مهربونیت هیچ وقت بهت وفا نکرده و بهت آسیب زده ...

از اون پسر بیشتر هم میگی 

به نظرت علی ازم خوشش میاد ؟اصلا بهم فکر میکنه ؟

بهم پیشنهاد میده ؟ به هم می رسیم ؟

بعد اینکه منو دید درموردم چی فکر کرد ؟

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱