2821
2789
عنوان

حدس شما چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 20 پست
از اون پسر بیشتر هم میگی به نظرت علی ازم خوشش میاد ؟اصلا بهم فکر میکنه ؟بهم پیشنهاد میده ؟ به هم می ...

بله دوست داره اما زیاد بهت فکر نمیکنه شاید برای اینه که زیاد خوب نمیشناستت

پسره با احتیاطیه  و سر به هوا تصمیم های مهم نمیگیره 

سعی کن اعتمادش رو جلب کنی اگه بهت اعتماد کنه حتما پیشنهاد میده چون از لحاظ ظاهری دلش رو بردی اما شک داره احتمالا تو گذشته اش یه اتفاق هایی افتاده سر همین خیلی مراقبه که هر کسی رو وارد زندگیش نکنه 

سعی کن توجهش رو جلب کنی و همینطور اعتماد که برای  آقا علی خیلی مهمه 

اگه گذشته ای داری و یا راز خیلی بزرگ به دوست یا کسی از آشنایان نگو  ممکنه به رابطتون حسادت کنه و با همین بهمش بزنه 

بله دوست داره اما زیاد بهت فکر نمیکنه شاید برای اینه که زیاد خوب نمیشناستتپسره با احتیاطیه و سر به ...

یعنی رابطه ای بین مون شکل میگیره و به هم می رسیم ؟ 

تا حالا به این فکر کرده که بهم پیشنهاد بده ؟

چجوری میتونم اعتمادش رو جلب کنم ؟

از چجور دخترایی خوشش میاد ؟

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی رابطه ای بین مون شکل میگیره و به هم می رسیم ؟ تا حالا به این فکر کرده که بهم پیشنهاد بده ؟چجوری ...

بله اگه بهت اعتماد کنه  خودش پیشنهاد میده

نه الان اصلا به فکر پیشنهاد نیست 

دو به شکی در ذهنش اتفاق افتاده که آیا شما دختر خوبی هستین یا نه

دختر صاف و صادقی باش براش اگه بهش نزدیک هستید در اموری کمکش کنید و بهش این حس رو بدین که شما دوست دارین کمکش کنید و...

انشالله که هرچه خیره برات پیش بیاد عزیزم ❤️

نگران نباش فقط تمام تلاش برای رسیدن به عشقتو انجام بده تا بعدا حسرت شو نخوری اگر خدایی نکرده نرسیدین  بگو من هر کاری از دستم بر میومد برای بدست آوردنش کردم پس حتما صلاح نبوده یا اون لیاقت منو نداشته 🙃

بله اگه بهت اعتماد کنه خودش پیشنهاد میدهنه الان اصلا به فکر پیشنهاد نیست دو به شکی در ذهنش اتفاق اف ...

اهل سیگار و مشروب و ... است ؟

رفیق بازه ؟ مغروره یا نه ؟

از ظاهر و رفتارش بهم میگی ؟

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

بله اگه بهت اعتماد کنه خودش پیشنهاد میدهنه الان اصلا به فکر پیشنهاد نیست دو به شکی در ذهنش اتفاق اف ...

به نظرت من برم سمتش و باهاش صحبت کنم ؟

وقتی منو دید چه حسی داشت ؟ چه فکری کرد ؟

راستی چرا وقتی ازش سوال کردم جوابمو نداد ؟ نشنید یا دلیل دیگه ای داشت ؟

دوست داره اما نیاز به زمان داره یکمتظاهر می‌کنه که نبود تو براش یه کار خیلی راحته و همه هم اینو باور ...

😭😭😓

به سرزنش کنندگان بگویید اندکی صبر حوادث روزگار می چرخند❤️‍🩹