2777
2789
عنوان

روز عروسی باید چکار کنیم‌ک قشنگ باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 19 پست

اکثرا همه با من مخالفن در این مورد خودم قصد دارم خیلی سنگین باشم چون اصلا به نظرم با اون میکاپ سنگین و شینیون و لباس عروس نمیشه هر کاری کرد فقط شاید رقص تانگو انجام بدیم ولی دسته گل و بغل کردن یجوریه واقعا

گوزل تبریزیم💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از من به تو نصیحت

سنگین باش رقصتم سنگین باشه از اول تا اخر با مهمونا نرقص

یکم پاشو در حد ده دقیقه یه ربع

لبخند ملیح بزن با مهمونات با احترام رفتار کن مث بعضی ها که فک میکنن از دماغ فیل افتادن به زور لبخند میزنن و غرور افراطی دارن نباش..

چقد من از این گرفتن دامن بدم میاد و حرص میخورمخوشحالم لباس عروس ماهی پوشیدم

ولی من دوسش داشتم🤭😍

اتفاقا به نظرم فیلمش هم خیلی قشنگ میشه 

من لباس عروس مدل ماهی دوست ندارم یه بار تو عروسی دختر داییم لباس مدل ماهی پوشیدم دیگه از اون موقع خوشم از این مدل نمیاد

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛