2777
2789

مثلا با آهنگ هم خونی کنیم یا دسته گل رو بزاریم کنار با دست گل دستمون باشه و برقصیم 

شوهرمون رو بغلش کنیم بعد از رقص 

چطوری برقصیم وقتی رقص بلد نیستیم و غیره 

توروقرآن اصلا این کارای خز رو نکن

هر کاری که تو حالت عادی نمیکنی رو نکن

دسته گل رو بذار زمین برقص اون گرز رستم نیست که تو هوا تکونش بدی

با اهنگ همخونی نکنی بهتره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بلد نبودم برقصم فقط با دسته گل رقصیدم وسط 

رو دی جی هم رفتم آهنگ دوبی دوبس گذاشتن با مهمونا رقصدیم 

دامنم رو کناره هاشو گرفتن از هر طرف و با دامنم رقصیدن 

تانگو هم کلی تمرین کرده بودیم قبلش خیلی قشنگ شد

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

با همسرت عینک دودی بزنید گروهی با فک و فامیلا برقصید 

تمرین کن کلاس رقص یه هیچ وجه نرو شبیه مرغ بی بال میشه هر کی میره 

یکی که تو اقوامت بلده بگو یادتون بده باهاتون تمرین کنه یه تایمی رو 

بغل مغل نکن 

نهایتش یه آهنگ هس میگه عروس دوماد و ببوس 

اونجا بوسش کن..

هیچکار نکن

اداهای الکی و زیادی بیشتر فیلم عروسیتو خراب میکنه

خودت باش بدون هیچ نمایشنامه ای

اگه یک لحظه حس کردی دوست داری شوهرتو بغل کنی خوب بکن . اگر حس کردی دوست داری با دسته گلت برقصی خوب برقص. ولی واقعی باشه تمام حرکات نه از پیش تعیین شده و نمایشی 

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄

نه با اهنگ نخون

اگه اصلا بلد نیستی برقصی

یه جاهایی با لباست یعنی دامن لباس عروست برقص

یه کمم دسته گلتو تکون بده

رفتار عحیب و جدید هم نکن

بعدا خودت فیلمتو ببینی بدت میاد

خوشبختتتتتت باشی

من بلد نبودم برقصم فقط با دسته گل رقصیدم وسط رو دی جی هم رفتم آهنگ دوبی دوبس گذاشتن با مهمونا رقصدیم ...

چقد من از این گرفتن دامن بدم میاد و حرص میخورم

خوشحالم لباس عروس ماهی پوشیدم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

نه با اهنگ نخون دیگه بستگی به خودت داره من دوتا رقص دونفره داشتیم تو یکیش دسته گلم دستم بود آهنگ عروس مازنی...اون یکی بهترین حال جهان را دارم بود برای هردوشون کلی تمرین کردیم مخصوصا دومی 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖