2777
2789
عنوان

سال آخرم بیخیال همه چی شدم

76 بازدید | 13 پست

دیگه برام مهم نیست دانشگاه چی قبول شم چیکارکنم چیکار نکنم..

انقد ک فشار میاره این معدل و سهمیه و غیره 

هیچ امیدی نمونده 

با این حقوقی ام ک شاغل ها میگیرن فقط پزشکی بدرد میخوره بقیه فقط برا بخور نمیر خوبه

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

بدترین حرف ها رو میزنی 

بشین بخون فرصتی بعدا برات شاید پیش نیاد حسرت یاین روزا رو نیخوری

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پزشکی هم شما شیش هفت سال باید درس بخونی تازه بشی پزشک عمومی

از پزشکی بت ساختن تو جامعه ولی واقعیتش متفاوت‌تره

هر رشته‌ای سختی و زحمت خودشو داره بعید میدونم رشته‌ای باشه بدون زحمت خاصی بشه حقوق بالایی داشت

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اینطوری فکر نکن کی میگه فقط پزشکی بدرد میخوره

تو کل جهان همه شغل ها دارای اهمیت هستن جز ایران ک بیشتر ب مهندسی و پزشکی توجه میشه!

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

بدترین حرف ها رو میزنی بشین بخون فرصتی بعدا برات شاید پیش نیاد حسرت یاین روزا رو نیخوری

خوندنش ک میخونم ولی ته دلم نسبت ب همه چی سرد شدم احساس میکنم از عمرم کم مونده نباید غصه چیزی رو بخورم 

یه قدم دیگه مونده بیخیال شدی؟ :)

یه قدم من همین ۱۱ سالی بود ک گذشت..

امتحانات خرداد.. کنکور  

تاثیر دوازدهم و یازدهم 

سهمیه های ناعادلانه 

منطقه ۳ ب امکانات و آموزش های ضعیف و ..

طرز فکرتو عوص کن همین طرز فکرت باعث شده بی انگیزه بشی

راستش بی انگیزه نشدم با حقیقت مواجه شدم 

فک میکردم حداقل خود معلم ها بالای ۱۵ درآمد داشته باشن اونم تهش ۱۰ میلیون درآمد دارن 

معلمی ک ۳۰ سال ب دولت خدمت میکنه ..

تازه فقط این نیست قبولی رتبه ها و پذیرش رو پایین آوردن.. 

کمتر از ۲۰۰۰ قبول و بالاتر از اون نه 

پذیرش هم نهایتا از هر دانشگاه برای هر رشته و منطقه ای ۱۰ الی ۲۰ نفر

پزشکی هم شما شیش هفت سال باید درس بخونی تازه بشی پزشک عمومیاز پزشکی بت ساختن تو جامعه ولی واقعیتش مت ...

میدونم مثالش رو گفتم بخاطر حقوقش ..

اگه خارج بود همه چی بهتر بود ب هر کسی اهمیت میدادن فارغ از اینکه طرف چیکارس

تو ایران ب نقاش و طراح و خیاط و آرایشگر شاید اهمیت زیادی ندن و حتی خود معلم

این تفکیک ها از همون ابتدای انتخاب رشته شروع میشه   

راستش بی انگیزه نشدم با حقیقت مواجه شدم فک میکردم حداقل خود معلم ها بالای ۱۵ درآمد داشته باشن اونم ت ...

بخوای اینطوری فکر کنی باید فقط بشینی خونه و هیچکاری نکنی 

یا میتونی خودتو بالا بکشی و به خواستت برسی 

یا همین راهو ادامه بده 

حالا خوددانی

بخوای اینطوری فکر کنی باید فقط بشینی خونه و هیچکاری نکنی یا میتونی خودتو بالا بکشی و به خواستت برسی ...

نمیخوام ک هیچ کاری نکنم.

فقط دلم میخواست تو یه دانشگاهی ک دلم میخواد درس بخونم 

من خودم زبان میخونم و برای کنکور زبان میخوام امتحان بدم ولی برا همونم کلی سختی گذاشتن ک مطمئن نیستم قبول شم 

قبل اون برا دیپلم استرس دارم ک رد شم

اگرم دانشگاه قبول نشم فنی حرفه ای یا علمی کاربردی میرم در کنارش برنامه نویسی و کامپیوتر کلا رشته هایی ک علمی باشه 

خیلی دوس دارم ولی حیف موقعیتش نیس

میدونم مثالش رو گفتم بخاطر حقوقش ..اگه خارج بود همه چی بهتر بود ب هر کسی اهمیت میدادن فارغ از اینکه ...

خب حقوق پزشک‌ها هم تو شروع اونقدرا بالا نیست 

اون پزشکی که می‌بینی درآمد بالایی داره جدا از اینکه چندین سال درس خونده احتمالا چندین سال هم کار کرده تا به این سطح رسیده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم