2777
2789
عنوان

پسرم خیلی تقلب مبکنه یا میرسون

235 بازدید | 19 پست

امروز معلم ریاضی ش چند نفر گفته بیان با تخت بعد یک شون بلد نبود پسرم به معلم گفته میشه تا دوبت من میشه قدم بزنم معلم قبول کرده پسرم خیلی شمرده قدم میزد 8 تا می‌رفت جلو 8 میامد عقب که میشد ۱۶ حالا قدم های پسرم جواب سوال معلمش بود پسرم چند بار با همین حرکت به دوستاش کمک کرده معلم فهمید زنگ زد به ما که اینجوری حرف منو گوش نمیکنه میگم نرسون میرسون چکار کنم 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه پسر مهربونیی دارییی😂😍😍

آخه خودش بد میشه 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

جدا از ایناخیلی باهوشه این ترفند به ذهن هیچکی.نمیرسهپایه چندمه

۹

پسرت بامعرفته خیلیم باهوشه ماشالله لطفا چیزی نگو تو ذوقش بزنه یا نارحت بشه فقط ازین بهش بگو ازین به بعد یه جور دیگه به دوستات تقلب برسون یا باهاشون تمرین کن درسشون قوی بشه🤭

پشماااام چه پسرتون باهوشه😐😐من یادمه دبستان که بودم اصلا تقلب بلد نبودم

اما پسر شما مخترع یک روش بسیار هوشمندانه در تقلبه😂

خدا حفظش کنه

به معلمشون بگین یبار بهش یه تذکر بده و بگه که فهمید تقلب کرده و خانم معلم خیلی زود تقلب ها رو متوجه میشه 

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

وسط کلاس قدم بزنه چه چیزا ؟بعدم ریاضی راه حل داره مگه میشه رو هوا بگه جواب میشه ۱۶ معلم هم قبول کنه ...

خودش موقع که زنگ زد من فهمیدم از رو تمرینات کتاب بود خودم کامل کامل نمیدونم 

اخی عزیزم افتخار کن بهش

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن