2777
2789
عنوان

Shayan ام 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 112 پست

شایاااان...😤😤

شدی مرضی دوم؟؟

عایا باید تا لحظه اخر ما را دق بدی😆😆😆

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین بار که اومدم نی نی سایت خیلیا باردار بودن

اما الان دارن از بچه هاشون مراقبت میکنن گلم😍

ایشالا تو هم بزودی یه پسر نازدار میاد بغلت و میای تاپیک میزنی پسر دارم شاه نداره😍😍😍

به چیزای خوب فک کن

مثلاذموکت😂😘😘😘😘😘

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
اهان  من اگه خدا بخواد تخت جمشید میرم عزیزم

ب سلامتی ایشالله.منم تو فکر تخت جمشیدم دکتری ک سر پسرم تحت نظرش بودم اونجاست .ببخشید هزینه سز و چقدر گفتن?

خدایا خودت مواظب گل پسرام باش❤❤
شایاااان...😤😤 شدی مرضی دوم؟؟ عایا باید تا لحظه اخر ما را دق بدی😆😆😆

اخه من فقط میتونم واسه شماها دردو دل کنم 😢😢😢😢😢😢

انقدر تاپیک میرنم تا وقتی رفتم زایمان همه هی تاپیک بزنید چی شد شایان زایمان کرد😈😈😈😈😈😈😈😈😈

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
اولین بار که اومدم نی نی سایت خیلیا باردار بودن اما الان دارن از بچه هاشون مراقبت میکنن گلم😍 ایشا ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اتفاقا فردا موکتمو میارن 

اما کلید کردی رو موکتا😂😂😂😂😂😂عاشششقتم

ب سلامتی ایشالله.منم تو فکر تخت جمشیدم دکتری ک سر پسرم تحت نظرش بودم اونجاست .ببخشید هزینه سز و چقدر ...

دکترت کیه؟

فکر کنم نزدیک به 4 و نیم بشه 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اتفاقا فردا موکتمو میارن  اما کلید کردی رو موکتا😂😂😂😂 ...

😂😂😂😂 میخوام بخندی نازنین

اونوقت گل پسرتم میخنده.

فردا اومد یه عکس بگیر ببینم کدومو سفارش دادی😀😊

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰