2777
2789
عنوان

Shayan ام 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 112 پست
نرم بود یا سفت؟

نمیدونم 

اصلا دیگه نمیتونم بهش دست بزنم 

مرضی گفت ایه ۶ ماهش بود دقیقا پشت گوشش همچین چیزی دیدم بردم دکتر گفت از هر ۱۰ تا بچه ۹ تاشاین عدد چربی و دارن 

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
نمیدونم  اصلا دیگه نمیتونم بهش دست بزنم  مرضی گفت ایه ۶ ماهش بود دقیقا پشت گوشش همچین چی ...

عزیزم این یا اینه که غدد لنفاوی اش هست که به خاطره عفونته شاید گوشش یا گلوش عفونت داره و یکی دوروزه دیگه نمایان میشه علائمش

یا اینکه کیست چربی هستش

توی نی نی سایت دیدم یه نفر تاپیک زده بود تاز ه بچه اون چند تا داشت 

نترس گلم

توی تاپیک گفته بودن که با خوردن انتی بیوتیک رفع شده 

انشالله هیچی نیست

خوندن یه زیارت عاشورا به نیت نیکان جونم نذر میکنم واسش انشالله هیچی نیست ولی راست میگی قلبه ادم میاد توی دهنش 

منو ریپلای کن و بهم بگو

انشالله با لبخند ا ز مطب برگردی توکل برخدا

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این یا اینه که غدد لنفاوی اش هست که به خاطره عفونته شاید گوشش یا گلوش عفونت داره و یکی دوروزه ...

اره اتفاقا دیروز علائم سرماخوردگیش نمایان شد 

گلوشم انگار چرک داره 

دستشم همش به گوششه

اره اتفاقا دیروز علائم سرماخوردگیش نمایان شد  گلوشم انگار چرک داره  دستشم همش به گوششه

پس همینه گلم

اصلا کیست نیست پس

ماله عفونتشه

میری انتی بیوتیک میخوره خوب میشه گلم

نگران نباش

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
پس همینه گلم اصلا کیست نیست پس ماله عفونتشه میری انتی بیوتیک میخوره خوب میشه گلم نگران نباش

ممنون عشقم که ارومم کردی برام دعا کن

پس همینه گلم اصلا کیست نیست پس ماله عفونتشه میری انتی بیوتیک میخوره خوب میشه گلم نگران نباش

سلام عزیزم 

رفتم دکتر گفت غدد لنفاوی و کاملا طبیعی گفت همه دارن اونو و اگه نبود نگران کننده بود خداروشکر خیالم و راحت کرد

سلام عزیزم  رفتم دکتر گفت غدد لنفاوی و کاملا طبیعی گفت همه دارن اونو و اگه نبود نگران کننده بو ...

خداراشکر

دیدی نگرانیت الکی بود؟؟

ببوسش نیکان جون رو از طرفه من