2777
2789
عنوان

Shayan ام 😭😭😭😭

871 بازدید | 112 پست

سلام😢

خداروشکر دوتا از دوستان عزیزم.که باهم تو یه گروه تو نی نی سایت بودیم امروز زایمان کردن😍😍😍😍

پس چرا هفته های من نمیگذره 😢خیلی بیتاب پسرمم 😢به خدا الان دارم با گریه تایپ.میکنم

کاش زایمانم فردا بود😭😭😭😭😭😭تکونای عشقم دیگه دردناک شده برام 

پاهاش تو رونامه😕

گرد شدم😕زشتم شدم😭😭😭

منو دلداری بدید 

داغونم استرس منو کشته 😢برام دعا کنید😭😭😭😭 

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم همه خانمهای باردار این مراحل رو پشت سر میذارن چشم به هم بذاری تموم میشه نگران نباش 

خدا از دهنت بشنوه 

یعنی این روزای انتظار تموم میشه؟؟😭😭😭

آخی عزیزم تموم میشه ولی بعد به یاداین روزهامیفتی دلت ضعف میکنه ها😍🤗

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
اگه پسر منم زنده بود اخر این ماه به دنیا میومد 😢 سر زایمانت برام دعا کن

بمیرم برات عزیزم

خود منم اگه پسر قبلیم زنده بود الان دو سالش بود😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢 به خاطر تجربه تلخم انقدر استرس دارم

عزیزم چشم رو هم بزاری تموم شده 😍😍صبور باش به این فکر کن یه نی نی ناز و تپل به زودی میاد بغلت 😍😍😍

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤