2777
2789
عنوان

اعدام

| مشاهده متن کامل بحث + 4208 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا تو تاپیک نذر من هم که برای بخشش صابر تاری گرفتم شرکت کنید . فردا موعد اعدامشه. قتل عیر عمد بوده... انشاالله خدا دل مادر مقتول رو نرم کنه

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

«چشم در برابر چشم همه ی دنیا را کور می کند.»

به نظرم بخشش و واگذار کردن به دادگاه عدل خدا بزرگترین قصاصه. و به حق ترین.

صدای قلب نیست. صدای پای توست که در سینه ام می دوی... کافیست کمی خسته شوی؛ کافیست بایستی؛

صابر یازده ساله تو زندانه. امروزم بردنش قرنطینه. اطلاعاتش نو پیج آقای شاهین صمد پور هست. همه دارن تلاش میکنند برای بخشش

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

خیلی سخت و وحشتناکه  خدا بهتون صبر بده ولی اونم 4 سال تو زندان زجر کشیده آدم نشده؟

ترجمه تخصصی متون انگلیسی و آلمانیhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1464874/ترجمه-متون-انگلیسی-و-آلمانی

استارتر خدا داداشتون رو رحمت کنه و بهترین آخرت رو داشته باشه. همیشه برام سوال بوده کسایی که یکی از عزیزانشون کشته میشه از قصاص چه احساسی دارن؟ میشه بپرسم چه حسی داری که دوست داری طرف اعدام بشه ؟ به قول معروف دلتون آروم میگیره یا حس میکنیدتونستید انتقام بگیرید یا...؟ مثلا هیچوقت به این فکر نمیکنید که اگر اعدام بشه یه خونواده دیگه مثل شما داغدار میشن ؟

ما خونمون نزدیک زندان رجائی شهره یه جمله رو همیشه رو دیوارش میخونم نوشته کسی که حتی یک انسان رو از مرگ نجات دهد مثل این است که کل بشریت را از مرگ نجات داده است. حدیثه یادم نیست از کیه

امیدوارم کاری که به صلاح شما و اون قاتلاس اتفاق بیفته

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
اونایی که میگید ببخش. از کجا میدونید اون طرف آدم خوبیه؟ شاید یکی باشه که آزاد شه دوباره یکی دیگه رو ...

از کجا میدونی خوب نباشه؟؟؟

ديدی پس نمیشه قضاوت کرد 

جنون فقط برای1لحظه آدم رو میتونه بدبخت کنه

اما خدا قبل ازاینکه انتقام بگیره از بنده اش صفتش بخشنده اس

اگرمیخواهید اندازه تمدن و پیشرفت ملتی را بدانید...به زنان آن ملت بنگرید.....!

من نمیدونم چیکار میکردم.

ولی با خانواده هایی ک قصاص کردن وقتی مصاحبه میکنن میگن دردشون آروم نشده...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))