استارتر خدا داداشتون رو رحمت کنه و بهترین آخرت رو داشته باشه. همیشه برام سوال بوده کسایی که یکی از عزیزانشون کشته میشه از قصاص چه احساسی دارن؟ میشه بپرسم چه حسی داری که دوست داری طرف اعدام بشه ؟ به قول معروف دلتون آروم میگیره یا حس میکنیدتونستید انتقام بگیرید یا...؟ مثلا هیچوقت به این فکر نمیکنید که اگر اعدام بشه یه خونواده دیگه مثل شما داغدار میشن ؟
ما خونمون نزدیک زندان رجائی شهره یه جمله رو همیشه رو دیوارش میخونم نوشته کسی که حتی یک انسان رو از مرگ نجات دهد مثل این است که کل بشریت را از مرگ نجات داده است. حدیثه یادم نیست از کیه
امیدوارم کاری که به صلاح شما و اون قاتلاس اتفاق بیفته
ولی با خانواده هایی ک قصاص کردن وقتی مصاحبه میکنن میگن دردشون آروم نشده...
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))