2777
2789

درکت میکنم عزیزم خیلی سخته خواهرشوهرمنم33 سالشه مجرده همش ختم میگیره اما نمیشه خیلی سخته واقعا

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ازدواج سن پايين كه خيلي مخالفم  هميشه در نظرم اينه كه ٢٥ به بعد تازه وقت ازدواج شروع ميشه ، ...

موافقم..ولی خب من 31 سالمه..دیگه با تمام این حرفایی که میزنم واقعا وقتشه دیگه ینی دیرم شده ولی خب با هرکیم نمیشه ازدواج کرد

من با پايين اوردن توقعات اصلا موافق نيستم ،به نظر خودم اجباري نيست كه حتما ازدواج كنيم،نبايد به صرف اينكه فقط شوهر كنيم از خواسته هامون بگذريم 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
موافقم..ولی خب من 31 سالمه..دیگه با تمام این حرفایی که میزنم واقعا وقتشه دیگه ینی دیرم شده ولی خب با ...

دقيقا موضوع همينه كه نبايد با هر كسي ازدواج كرد 

به نظرم ازدواج وقت خاصي نداره ،بدون شوهر هم زندگي ادامه داره ،زندگيتون رو كن هر وقت اون مورد دلخواه پيش اومد هم ازدواج ميكني 

دخترعموم هم همسن شماست اونم خیلی اذیت میشه وقتی خانوادگی میریم بیرون قشنگ حس میشه که به یه شریک احتیاج داره خواستگارهم داره ولی معیارهاشو ندارن متاسفانه

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆
با ازدواج سن پايين كه خيلي مخالفم  هميشه در نظرم اينه كه ٢٥ به بعد تازه وقت ازدواج شروع ميشه ، ...

سن بالا توان تطبیق کم می شه واقعا فرد مناسب گیر بیاد سن پایین بهتر

راهیست که باید رفت چاره ای نیست

من که فکر میکنم اگه زود ازدواج کرده بودم صد در صد بعدا حسرت اینکه جوونی نکردمو و زود اسیر زندگی متاهلی شدمو میخوردم ۲۴ سالمه و از مجردیم تا اینجا راضی بودم امیدوارم این مسئله ترشیدگی تو ایران منقرض بشه بابا امروز خوندم نامزد پرنس هری ۳۶ سالشه تو ایران بود میگفتن طرف ترشیده اونجا با پرنس هری که ۳۳ سالشه ازدواج‌میکنه که ۳ سالم کوچیکتره کاش افق های دیدمون بازتر میشد و ازدواج رو به عنوان یه هدف نمیدیدیم

من که فکر میکنم اگه زود ازدواج کرده بودم صد در صد بعدا حسرت اینکه جوونی نکردمو و زود اسیر زندگی متاه ...

واقعا

کاش کلمه ترشیده نداشتیم از اول

خیلی ها از ترس این کلمه خودشون و بدبخت کردن

⛔درخواست نده❌به هیچ عنوان قبول نمی کنم⛔
من که فکر میکنم اگه زود ازدواج کرده بودم صد در صد بعدا حسرت اینکه جوونی نکردمو و زود اسیر زندگی متاه ...

واقعا سطح فکری اونا یک چیزی فراتر از ماست وگرنه خب این همه دختر مجرد داریم اکثرشونم موفق هستن ..واقعا منم امیدوارم این اسم ترشیدگی زودتر برداشته بشه

نمیگم ناراضیم  عاشق همسرمم ولی از خانوادش ناراضیم.همون غم اورده تو دلم.با اینکه ایشون همیشه پش ...

شمارو نگفتم نظر کلی بود /سن بالا مجبوری خودتو وابسته نزدیکان کنی اونام کم کم وا میدن تحقیر وسربار عاطفی می شی

زندگی خودت یه چیز دیگس

سن بالا توان تطبیق کم می شه واقعا فرد مناسب گیر بیاد سن پایین بهتر راهیست که باید رفت چاره ای نیست

اخه من اصلا اينجور فكر نميكنم

و معتقدم سن ١٨ سالگي يه چيزهايي معياره كه بعدا واست خنده دار ميشه 

اینجا ایرانه ما فرهنگمون متفاوته 

تو موضوعات فرهنگی واقعا عقب هستیم

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    
من از متاهلی راضیم حسرت مجردارو نمی خورم

منم همینطوور

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است