2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجردی خیلی خوبی ها داره اینو ایشونم میدونه  اما منظور دوستمون اینهخسته شده و دلش زندگی متاهلی میخاد بالاخره هر خانمی خواهان اینه یک مرد خوب با شرافت در زندگیش باشه بنظرم خیلی اشتباهه متاهلا میان دلداری بدن یا امید یا چی میدونم انگیزه!!!!میگن وایی شوهر خیلی بده و فلان!

دوستمون بهرحال میبینه و دیده که همه شوهر ها بد نیستن خیلی هاشونم خوبن مرد زندگی ان..

در کل که دوست عزیزم امیدوارم یک مورد خوب قسمتت بشه منتها شما هم با تو جه به سنت باید یکمی از توقعاتت کم کنی..اگرم توقعاتت کم هست و هنوز مورد مناسبت نیمده صبرت زیاد کنی 

موفق باشی

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    

ازدواج سرو کله زدن با خانواده شوهر با خوده شوهر مسئولیت و مهمونی دادن و اوووووه از کجاش بگم

مجردیم خخخخیلی راحت بودم

خداروشکر بابت همسرم عاشقشم.ناشکری نمی کنم 

ولی فک نمی کردم اینجوری باشه ازدواج

⛔درخواست نده❌به هیچ عنوان قبول نمی کنم⛔

با ازدواج سن پايين كه خيلي مخالفم 

هميشه در نظرم اينه كه ٢٥ به بعد تازه وقت ازدواج شروع ميشه ،ولي الان هم به خيلي از مسايل فكر ميكنم ،ميدونم ادمي هم نيستم كه بي گدار به اب بزنم ...

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

اینکه متاهلا اه وناله دارن و دلشون مجردی میخاد متوجه نمیشم!

اینکه هر روز با عشق و علاقه غذا درست کنی برا شریک زندگیت اینکه از حرف بقیه راحتی اینکه حاصل عشقت رو فرزندت رو بزرگ میکنی اینکه میدونی با کسی هستی که برای تو  وب خاطر تو داره کار میکنه تلاش میکنه  خیلی لذتبخشه حتی اگر این وسط دعوا و بحثی هم بشه 

چون خوده دعوا هم از علاقس!

اگر همسایه شما به شما حرف بد بزنه ناراحت نمیشی و پیش خودت میگی...لقش!مهم نیست!ولی همسرت حرف بزنه خیلی ناراحت میشی...چرا چون دوسش درای توقع نداری بهت حرف بد بزنه این فلسفه دعواست..

بعضیا جوری میگن پیشرفتامون از بین بره انگارپرفسوری داشتن میشدن یا پی اچ دی داشتن و برا اکسفورد وردی داده بودن ...!این اسمش دلداری دادن نیست حرص استارتر بیشتر درمیاد!

ته تهش که نگاه کنیم همه خانما زنانگی دارن و طبق زنانگیشون دلشون میخاد مردی در زندگیشون باشه تا کنارش زندگی کنن سفر برن انگیزه پیدا کنن عاشق بشن و..

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...