2777
2789
عنوان

طلاق سخته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2855 بازدید | 66 پست
اگه پشتوانه داشته باشی+خانواده بافرهنگ سختی نداره😊

پدرم کارمنده...و ما دوتا بچه ایم ک خواهرم ازدواج کرده و بچه داره...پدرم فرهنگیه ...

واس منم هیچی کم نذاشته...

ولی من چون مجرد هم بودم کار میکردم الان از خجالت آب میشم ک ازش خرجی بگیرم بخاطر انتخاب اشتباهم قید درس و دانشگاهمو زدم 😢

من در پناه خدا هستم و خدا هرگز دیر نمیکنه...
یکی از اقوام ما بیست و هشت سالکی از همسرش جدا شد . با چشم خودش خیانت همسرشو دید و مصمم به طلاق شد .& ...

آخ خیلی بده...

هرگز تن ب ازدواج با مرد سن بالا نمیدم فقط بخاطر تنهایی...

خدایا چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو یه جا یه نفر منو ریپلای کرد که همسرم حقوقش ۱و۲۰۰ نمیخام با این شرایط ازدواج کنم فکر کردم شمایی😊 ...

ن مشکلی با حقوقش ندارم

خانواده م بخاطر آبروشون میگن بسوز و بساز...

میگن معتاد نیس خیانت نکرده...

میگن برین زیر یه سقف خوب میشین

خدایا داغونمّ..

میگم جدا میشم اصلا حرفمو جدی نمیگیرن هم خودش هم خانواده ش...

گوشی شو هم خاموش کرده

پدرم کارمنده...و ما دوتا بچه ایم ک خواهرم ازدواج کرده و بچه داره...پدرم فرهنگیه ... واس منم هیچی کم ...

آغوش خانوادت همیشه بروت بازه.اگه واقعانمیتونی الآن طلاق بگیری بهتره تا بعداز عروسی وبچه دارشدن😊

پسره من دنیای منه نفس مامان دوستت دارم💕🥰
اصلا پیش مشاور نرفتم... تنهایی برم پیش مشاور؟؟ اخه ازم میپرسه دوسش داری؟منم میگم اره انوقت میگه ب ...

خودت برو اول.بهت میگه چیکار کنی.فقط پرس و جو کن مشاور کارکشته ای گیرت بیاری

دوستان میشه برای گشایش در کار خواهرزادم صلوات بفرستین. سپاس
خودت برو اول.بهت میگه چیکار کنی.فقط پرس و جو کن مشاور کارکشته ای گیرت بیاری

اهان..اخه خودمم از نامزدم دلخورررررم...

تا حالا سه بار باهم قهر بودیم و هربار 2 ماه طول کشیده...

خدایا کمک کن.داغونمممممم😢

دوسش داشتم با یه دونه خوبی ش،همه بدی هاشو میبخشیدم... کارمو و درس مو بخاطرش ول کردم 😢

اگه انقد عاشقی چرا می خوای جدا شی

ولی اگه ادم خوبی نیست چند سال دیگه افرین میگی ب خودت

⛔درخواست نده❌به هیچ عنوان قبول نمی کنم⛔
اگه انقد عاشقی چرا می خوای جدا شی ولی اگه ادم خوبی نیست چند سال دیگه افرین میگی ب خودت

دوسش دارم علتشو نمیدونم وابستگی یا عشق؟

نمیدونم ادم خوبیه یا ن...

باورتون میشه تو سه سال نتونستم بفهمم چ جور آدمیه...

همش اشک من بوده و کلی غصه و دعوا...

آغوش خانوادت همیشه بروت بازه.اگه واقعانمیتونی الآن طلاق بگیری بهتره تا بعداز عروسی وبچه دارشدن😊

حس میکنم با انتخاب بدم باعث شرمندگی پدرم شدم...اگه از فامیلام بپرسن نامزدم چ جور ادمیه...میگن عالی...چون من همیشه آبروداری نامزدمو کردم...

یاد عشق اولم افتادم ک اونم منو ترک کرد و رفت بخاطر ثروت یه دختره باش ازدواج کرد اونم بعد سه سال داره دختره رو طلاق میده دوساله الان تو مرحله طلاقن...

فامیل هست عشق اولم...

از اول نامزدی ش همش منو میدید میگف دلم پیش تو هستش...چندباری با چشم گریون ب من گف....ولی من محکمممممم از نامزدم و خوبیاش گفنم و گفتم ک چقد دوسش دارم...

اونم با چشمای پر اشک ب من گفت تو ب لج من رفتی ازدواج کردی ولی مطمین باش طلاق میگیری...چون دلت پبشه منه...

ولی بخدا قسم من ذره ای بهش نفهموندم مشکل دارم با نامزدم...

حالا حرف اون درست دراومد...

خدایاااااااااااااا

حس میکنم با انتخاب بدم باعث شرمندگی پدرم شدم...اگه از فامیلام بپرسن نامزدم چ جور ادمیه...میگن عالی.. ...

بخاطر حرف مردم خودتو تو چاه ننداز.دهن مردم همیشه بازه.به پدرت همه چیرو توضیح بده.مطمئن باش قبولت میکنه😊

دقیقا همین هارو الانم دارم حس میکنم... من. هرگززززززز ازدواج نمیکنم چون تو سن کم ک با نانزدم ...

دقیقاخواهرمنم ۲۳سالشه و همین حرفارو میزنه میگه دیگ هیچوقت ازدواج نمیکنم

اما باور کن یمدت بعد حالت بهتر میشه

فقز خودتو منزوی و گوشه گیر نکن

وارد جامعه شو,برو کلاس,اصن از جمع دور نشو ک ادمو احساساتی میکنه تنهایی

البته من نمیگما جداشو و تشویقت نمیکنم بجدایی عزیزم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
بخاطر حرف مردم خودتو تو چاه ننداز.دهن مردم همیشه بازه.به پدرت همه چیرو توضیح بده.مطمئن باش قبولت میک ...

پدرم ادم مهربون و ساده ای هستش...منطقی بهش میگم همه جوره حمایتم میکنه...اما مسئله این نیس ک...مسئله از نو شروع کردنه خیلی سختمه...

دقیقاخواهرمنم ۲۳سالشه و همین حرفارو میزنه میگه دیگ هیچوقت ازدواج نمیکنم اما باور کن یمدت بعد حالت ب ...

چون زیاد با نامزدم قهر موندم...دو ماه سه ماه قشنگ میفهمم تنهایی یعنی چی...

راضی ب جدایی نیستم..و راضی هم نیستم ادامه بدم باش...

کلا تو دوراهی هستممممممم.....

پدرم ادم مهربون و ساده ای هستش...منطقی بهش میگم همه جوره حمایتم میکنه...اما مسئله این نیس ک...مسئله ...

از نو شروع کردن سخته اما بعدازعروسی طلاق کرفتن مکافاته😐