2777
2789
عنوان

کسی تخم کبوتر داده بچه اش

308 بازدید | 45 پست

پسرم نزدیک ۴سالش هست فقط جمله میگ اونم جملات کوتاه و بیشتر های ما رو تکرار میکنه و معنی خیلی از کلمات رو نمیدونه مثلا نیم ساعت پیش داداشش گفت همه رفتن اینم ۳‌.۴بار گفت همه رفتن براش توضیح دادم ک اره اونا رفتن سر کلاسشون دیگ کسی نبود و این چیزا،بگذریم بنظرتون تخم کبوتر اوکیش میکنه؟

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

۲.۳ماهی هست زبونش باز شده قبلش فقط کلمه میگفت اونم محدود؛الانم خیلی اشتباه میگ مثلا همه رفتن ک بالاگفتم رو اولش گفت همون بعد گفت همونا بعد اصلاحش کرد گفت همه رفتن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه 4 ساله هنوز معنی رو هم نمیدونه زنگ خطره تخم کبوتر چیه!ببرش دکتر عزیزم

دکتر واسه شنبه وقت گرفتم پیش مغز واعصاب؛اسم ۹۰درصد حیوانات میوه ها رو میدونه اشنا هم رو میشناسه کلا ولی معنی خیلی کلمات رو نه هنوز

دکتر ببرش

هفته دیگ وقت گرفتم براش با ی ارزیاب هم مشاوره گرفتم میگه ۶ماه تا یکسال بچه رو باید ببری گفتار درمان تا مفاهیم رو متوجه بشه؛

من به پسرم میدادم آبپز میکردم ..ولی خوب بمرور خوب شدن ولی یادم نیست چندسالش بودفقط دیر به حرف اومد..تو مهد کودکم یه بچه بود من مربیش بودم مادرش برده بود گفتار درمانی بعدها دیدمش بلبل زبونی شده بود برای خودش 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
من به پسرم میدادم آبپز میکردم ..ولی خوب بمرور خوب شدن ولی یادم نیست چندسالش بودفقط دیر به حرف اومد.. ...

اینم حرف میزنه ولی بهم چسبیده نیستن؛مامان برام تفنگ بخر؛دستم نمیرسه؛من برم جیش کنم؛گرسنمه؛خوراکی میخام؛بیا بازی کنیم؛برم حموم کنم؛همه جملاتش اینطوری هست گاهی هم ۶‌.۷کلمه توش جا میده 

من به پسرم میدادم آبپز میکردم ..ولی خوب بمرور خوب شدن ولی یادم نیست چندسالش بودفقط دیر به حرف اومد.. ...

از نظر هوش چطور بود؟؟پسر من معنی خیلی چیزا رو نمیدونه ولی تا یکبار دوبار بهش بگم‌میفهمه؛مثلا امروز عکس هواپیما نشون دادم قبلا بهش نشون داده بودم گفت پرواز