2777
2789
عنوان

موهای فری دردسر ساز من

| مشاهده متن کامل بحث + 2647 بازدید | 103 پست
وای موهای فر کوتاهش فاجعست مثل یال شیر میشه دور سر ادم

آره🤣

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور کنید بعضی روزها گریه میکنم 

من فقد یبار تو عمرم موهامو رنگ کردم چون صد پله بدتر شد وقتی رنگشون کردم فقد روز عروسیم

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘

موى فر رو نبايد شونه كنى وز ميشه 

تو حموم با شونه كه دنده هاش فاصله زياد داشته باشه شونه كن بعد اروم با حوله ابش رو بگير و يه چيزى بزن كه فر بمونه قشنگه كه موى فر 

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى
کتیرا هم خوبه دقیقا همونجوری ک تو حمومی تا 3 روز نگه میداره ولی خشک میکنه

وای این که خییلی ناجوره دیگه به نظرم یه کاری کنه طبیعی باشه بهتره تا استفاده از کتیرا😶

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

منم موهام اینجوریه.وقتی بلنده بهتره

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

ببين موهاي منم فوق العاده فرن...

اولا كه موهاي فرو نبايد زياد كوتاه كني ،من بعد از حموم با كليپس ميبندم و فقط جلوشو اتو ميكنم...

ميتوني هم كلا تمام موهاتو بعد از حموم سشوار كني كه من اگه حالا داشته باشم اين كارو ميكنم...حدودا يك ساعت و تيم طول ميكشه سشوار كل موهام ...

هفته اي يكبار روغن نارگيل و روغن زيتون رو باهم قاطي كن تو ماكروفر گرم كن و وقتي كه ولرمه رو موهات بذار و موهاتو با كيسه بپيچون و دوساعت بعدش برو حموم،حموم هم كه ميري اصلا ساقه ي موهاتو شامپو نزن فقط و فقط كف سرتو بشور و ساقه ها خودشون تميز ميشن با كف شامپو...

در عوض ساقه ي موهاتو ماسك مو بزن بذار ده دقيقه بمونه بعد بشور و بيا بيرون،از حموم كه اومدي بيرون اسپري دو فاز بزن و موهاتو شونه كن و كلاه حموم بپوش چون باعث ميشه موهات وز نشه...

بعد  كه موهات تو كلاه خشك شد كلاهو دربيار و سرم مو بزن و سشوار كن يا حداقل جلوشو سشوار كن...

اين بهترين تجربياتم از موهاي فر بود كه طي چندين سال مشقت بهشون رسيدم

...I faith to myself
موهای من وز نیس ، فر موهام قشنگه، همه دوس دارن

اِ عزیزم من فکر کردم منظورت استاتر ببخشید