2777
2789
عنوان

موهای فری دردسر ساز من

| مشاهده متن کامل بحث + 2647 بازدید | 103 پست

استاتر عزیز با دو فاز مارالو موس خیلی خوشگا می شه مو که منم موهام حالت داره اینا رو می زنم همیشه هر جا میرم از موهام تعریف می کنن هر روز بعد از حمام دو فاز مارال می زنم 

بچه هام یعنی تمام دنیام😍😍😍
وای درکت میکنم فقد یه کله فری یه کله فری رو درک میکنه خخخخ

ببين حالا هم اينقدر خودتو عذاب نده،فقط و فقط بايد باهاشون كنار بياي،پس تمام راه حل هارو امتحان كن تا به نتيجه ي دلخواهت برسي

...I faith to myself

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشون چی میفروشن لوارم ارایشی دارن؟

نه محصولات طبیعی مثل انواع روغن ها عسل و عطر

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

مثه اینکه ههیچ راه تضمینی ای وجود نداره خخخخخ

برم با موهای هیوبوم بسوزم و بسازم 

حداقل دعا کنید بچه هام  کله فری نشن خخخخ

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
استاتر عزیز با دو فاز مارالو موس خیلی خوشگا می شه مو که منم موهام خالت داره اینا رو می زنم همیشه هر ...

حتما میخرم اینو تاحالا نخریدم البته یبار تو ارایشگاه قبل سشوار بنظرم یه دوفاز نمیدونم بنفش بود یا سبز اسمش مارال بود زد

مطمعن هستن؟

من خودم از ایشون خرید میکنم خیلی به ایشون مطمعنم والا معرفی نمیکردم

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
ببين حالا هم اينقدر خودتو عذاب نده،فقط و فقط بايد باهاشون كنار بياي،پس تمام راه حل هارو امتحان كن تا ...

حق باشماست 

مجبورم 

منظورم از مطمعن خوده فروشنده هستن مزاحمتی ایجاد نمیکنن تو سایت برام بعدا؟

نه از این جهت که مطمعن باشید اصلا و ابدا

من خودم از ایشون خرید میکنم خیلی به ایشون مطمعنم والا معرفی نمیکردم

بازم ممنونم امشب پیام میدم برام روغن ارگان بفرستن 

موهای صاف بهم نمیاد دوستم مجبورم با فر بودنش بسازم  راهی میخام که فرشو منظم کنم و وز نشه

بعد حموم کرم مو و اسپری دوفاز بزن و همونجوری خیس با کلیپس ببند تا خووش خشک بشه. هیچ وقتم موهاتو کوتاه نکن و خشک  شونه نکن ک پف نکنه