2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا صبر داشته باش یه هنرنمایی هایی ببینی از دانش آموز و اولیا و همکارا و کادر اداره ، شغلت برات کابوس بشه اینو از منی که ۱۵ ساله تو این کارم بپذیر

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

حالا صبر داشته باش یه هنرنمایی هایی ببینی از دانش آموز و اولیا و همکارا و کادر اداره ، شغلت برات کاب ...

همه میگن ولی نمیدونم چرا دانش آموزارو خیلی دوست دارم محبت عجیبی بهشون دارم

حالا صبر داشته باش یه هنرنمایی هایی ببینی از دانش آموز و اولیا و همکارا و کادر اداره ، شغلت برات کاب ...

وای ترسیدم .... چه رشته ای ؟ 

من امسال فرهنگیان قبول شدم نگران شدم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

چندسالته عزیزم ؟

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

وای ترسیدم .... چه رشته ای ؟ من امسال فرهنگیان قبول شدم نگران شدم

رشته مهم نیست فقط بدونید جامعه امروز با زمان ما خیلی فرق کرده نه بچه ها نه اولیا نه هیچکس دیگه مثل سابق حرمتی برای معلم قائل نیست حتی همکارای اداره

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

رشته مهم نیست فقط بدونید جامعه امروز با زمان ما خیلی فرق کرده نه بچه ها نه اولیا نه هیچکس دیگه مثل س ...

درسته ، بچه ها رو میدونستم اما اولیا و همکاران رو نه ... میتونم چقدر بچه‌ها بی احترامی میکنند به معلما . 

درسته ، بچه ها رو میدونستم اما اولیا و همکاران رو نه ... میتونم چقدر بچه‌ها بی احترامی میکنند به معل ...

اولیا از بچه ها بدترن یعنی بعد از اینکه باهاشون مواجه شدی و حرفاتو گفتی مثلا کار رو حل کنن خودشون برات مشکل تراشی میکنن میگی کاش با همون بچه حل میکردم خودم،

همکارا موذی و زیرآب زن شدن تا یه قدم بالاتر باشی ازشون فوری دست بکار میشن فقط در حد سلام و علیک ولاغیر،

کادر اداره هم که طبق بخشنامه ارسالی اول و آخر اولیا و دانش آموز محوری هست  تو اداره ما که قشنگ درشت نوشتن زدن در و دیوار خانواده محوری دانش آموزمحوری

معلم و مدیر و معاون در خدمت اینا

اولیا از بچه ها بدترن یعنی بعد از اینکه باهاشون مواجه شدی و حرفاتو گفتی مثلا کار رو حل کنن خودشون بر ...

خیلی متاسفم واقعا ، کاشکی بعضی ادما یکم احترام بلد بودند . 

اره استادای ماهم میگفتن هر ماه بخشنامه میزنن . واقعا باهمکارا باید در حد سلام علیک رفتار کرد اینو کاملا موافقم 

خیلی متاسفم واقعا ، کاشکی بعضی ادما یکم احترام بلد بودند . اره استادای ماهم میگفتن هر ماه بخشنامه می ...

بله واقعا جای تاسف هست....