2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده 😭😭😭 تو رو قرآن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2711 بازدید | 100 پست
از شوهرت گرفتی؟

تو هوا که پخش نبوده..

شوهرم احتمالا رابطه داشته با کسی بمنم انتقالش داده😭

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍

ببین مامان منم پارسال آزمایش پاپ اسمیر داد گفتن مشکوکه

از آزمایشگاه بهش زنگ زدن گفتن مشکلی نداری ؟! خوبی؟! 

انقدر مامانم استرس گرفتتتتت 

انقدر حالمون بد شد 

بعدا با چندتا دارو و اینا خوب شد نگران نباش خدا رحیمه

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من...💫❣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علائم چیزی داشتی؟

هیچی.فقط چندماه بود پریودم شده بود لکه بینی و خونریزی نداشتم

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍

عزیزم من نمی‌دونم شما چطور زگیل گرفتی 

ولی یکم اطلاعاتت و ببر بالا 

زگیل حتی از دست‌شویی عمومی هم میتونی گرفته باشی 

حتی مهمونی رفته باشی و بری دستشویی یا مهمان برات بیاد 

یا استخر 

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺
عزیزم انشالله درست میشهمگه اچ پی وی رو فقط از طریق تماس جنسی میگیرن؟

مهم ترین راهش رابطه جنسیه.

چون من لیزر و اپلاسیون نرفتم

من زگیل ندارم...رفته بودم برا چکاپ که گفتن احتمالا سرطان دهانه رحم گرفتم.باید نمونه برداری کنم.چون ا ...

فقط از رالطه جنسی نیست

یه حکیم بزرگ اینو میگه

کانال بانوان سیاهدونه در ایتا رو ببین

خیلی چیزای مهمی گفته

واقعا خیلی مردااا واااااقعا بی گناهن

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

مگه از شوهرت گرفتی که میخوای جدا شی؟نفهمیدی از کجا مبتلا شدی؟

شکم فقط به شوهرم میره.

چون دوسال پیش بم خیانت کرد ولی قسم خورد رابطه نداشته.

ولی الان من اینجور شدم که مشکوک به سرطانم😭

بچم کوچیکه دلم نمیخاد مریض بشم

هیچی.فقط چندماه بود پریودم شده بود لکه بینی و خونریزی نداشتم

ان شالله زود خوب میشی گلم و چیزی نیست ازمایشاتو بده و فعلا تا نتایج ازمایش سر شوهرت خالی نکن

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳