2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده 😭😭😭 تو رو قرآن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2711 بازدید | 100 پست
مهم ترین راهش رابطه جنسیه.چون من لیزر و اپلاسیون نرفتم

انقد زود قضاوت نکن

گناه بنده خدا رو نشور

مگه بی اعتمادی دیدی ازش؟

باااااااورکن خیلی دلایل زیادی داره

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

من شوهرم اچ پی وی نداشت ولی من داشتم 

من مه از خودم مطمئنم که فقط با شوهرم رابطه داشتم 

ولی موقع بارداریم سر دخترم تمام دهانه رحمم شده بود زیگیل 

آزمایش من فقط مثبت بود 

😍خدایا شکرت 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا پاپ اسمیر دادی چه علایمی داشتی؟

چکاپ بعد از زایمان نرفته بودم چند ماهم بود پریودم شده بود لکه بینی سونو و ازمایش هورمونیم خوب بود ولی جواب پاپ اسمیرم زده بود اچ پی وی مثبت و سلول های دهانه رحم به شکل سنگ فرشی.

تو نت سرچ کنی کلمه سنگ فرشی دهانه رحم میاره برات

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
قبل از ازدواج با کسی دگ رابطه سطحی ام نداشتی؟

نه من ۶ ساله ازدپاج کردم

۳ سال پیش تست دادم منفی بود و همه چی خوب.

شوهرم دوسال پیش بم خیانت کرد

قسم خورد رابطه نبوده.ولی انگار دروغ گفته و من اچ پی وی از نوع بدش انتقال داده بهم

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
از کجا معلوم شوهرت بیچاره مقصر باشه شاید خودت سیستم ایمینت ضعیف بوده

چون دوسال پیش بم خیانت کرد و با یه زنه هرزه رابطه داشته .

من شوهرم اچ پی وی نداشت ولی من داشتم من مه از خودم مطمئنم که فقط با شوهرم رابطه داشتم ولی موقع باردا ...

شوهرت ازمایش داد؟ چون با رابطه منتقل میشه یکی بدنش ضعیفه زیگیل میزنه یکی علایم نداره

دلیلش چ بود

نمیدونم 

پیگیر نشدم بارداربودم حوصله خودمم نداشتم بعد بهم گفتن اگه اینا بمونن تا موقع زایمان باید سزارین بشی ولی تا موقع زایمانم رفتن همشون منم بعدش پیگیر نشدم چرا اومدن چرا رفتن 😂

😍خدایا شکرت 😍
نه من ۶ ساله ازدپاج کردم۳ سال پیش تست دادم منفی بود و همه چی خوب.شوهرم دوسال پیش بم خیانت کردقسم خور ...

اجب ادمیه خیانتکار کثیف

خیانت میکنن حداقل کاندوم استفاده کنن مربضیا نیارن بدن به زنشون اجب بی انصافن

الان دکتر زنان گفت جی میشه درنهایت باید جیکار کنی

زگیل تناسلی درسته؟ از شوهرتم ازمایش گرفتن؟

زگیل نوع کم خطرشه

من زگیل ندارم..

نه هنوز تا جواب پاپ اسمیرم رو دیدن سریع ارجاع ام دادن واسه دکتر سرطان زنان واسه نمونه برداری

چطوری منطورت دستشویی فرنگیه

دستشویی فرنگی 

یا یکی که زگیل داشته باشه و خودشو بشوره و دستشو به شیر آب یا هرجایی بزنه و بعد نفر بعدی هم دستشو بزنه و بعد خودشو بشوره مبتلا میشه 

سعی کنید جایی میرید دستشویی با دست خودتونو نشورین 

خونه هم هروقت مهمون اومد و رفت دست‌شویی حتما بعدش دستشویی رو تمیز بشورید

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺
یعنی با زنان هست وا

چی؟

بگو چی گفته

گفته :

تهمت و دروغ به اسم زگیل تناسلی

⭕⭕⭕مثل دروغ و تهمتی که درباره زگیل تناسلی میزنن، تا یه خانم مراجعه میکنه برای زگیل تناسلی ، بهش میگن شوهرت با کسی رابطه داره یا رفتی استخر، توام زگیل تناسلی گرفت.به همین راحتی یه تهمت بزرگ میزنن 👉اینا فريبه دنیای کثیف غربه برای از هم متلاشی شدن خانواده های ایرانی تحت عنوان علم 

چه بسیار خانم هایی که با شنیدن این جمله داغون شدن و بدون فکر و تنها با تکیه به اینکه چون طرف دکتر متخصص و این حرف رو زده تمام حرفش درسته و نعوذبالله خداست..... آره حالا که فکر میکنم میبینم، شوهرمم مدتیه سر و گوشش می جنبه، پس داره خیانت میکنه... منم از این به بعد خیانت میکنم..... دیگه باهاش رابطه ی جنسی نمیگیرم، والا به خدا،از این به بعد بره باهمون که باهاش می‌خوابه،عشق و حالش مال آقاست.. مریضی هاش مال من!! .. اخه من چه گناهی کردم که شدم زن این.. ای خدا لعنتت کنه مرد، همه شوهر می‌کنن، ما چراغ نفتی گیرمون میاد، از شوهرم شانس نیاوردیم 👉👉اینا میشه نتیجه ی این حرف غلط که از شوهرت زگیل گرفتی و نابودی چند خانواده

غرب داره بر همه ما حکومت میکنه چون اسلام رو نمی‌شناسیم، در واقع اسلام رو از ما گرفتن... دشمنان مردم ایران، دارن حتی تعیین میکنن که ما به چی فکر کنیم؟ چه جور فکر کنیم و چه جور رفتار کنیم.و اینجور شده که همه احساس بدبختی میکنن 

برید خودتون رو حرفه ای کنید تا عاقبت بخیر بشید در دنیا و آخرت 

. محمد امین احسانیان.

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

👆👆👆👆👆

اگر خودتون یا بچه هاتون 

زگیل تناسلی دارید

به هیچ عنوان حرفش رو در خانواده و اقوام مطرح نکنید

⛔به دلیل اطلاعات غلط آبروی افراد از بین میره⛔

اگر بچه هاتون مبتلا شدن، به دخترتون سفارش کنید ، به هیچ عنوان در بین دوستان و اقوام مطرح نکن. مخصوصا اگر مجرده، چون تبعات بد داره براش. 

والله قسم، این یک تهمت بزرگ و دروغ آشکار و ظلم بزرگ و القای شیطانه، که هر خانمی مراجعه میکنه، بهش میگن شوهرت یا زنت رابطه جنسی نامشروع داشته. دروغ بهتون میگن، فریبتون میدن. به تمام مقدسات قسم میخورم، هیچ ربطی نداره. من ضمانت میکنم که این دروغه 

زگیل تناسلی هیچ ربطی به ویروس هم نداره .هیچ ویروسی در کار نیست..سرایتی هم در کار نیست 

پس به همسرتون هیچ شکی نکنید که براساس آیات قرآن، شک و تردید از طرف شیطانه

اگر هم دخترتون دچار زگیل تناسلی شده، به پاک دامنیش یک لحظه هم شک نکنید. من ندیده میگم این دختر از طلا پاک تر و بهتره.

. محمد امین احسانیان.