2777
2789

خونمون ساس بود دوبار گوگرد سوزوندیم اصلا یه لحظه هم از ذهنم بیرون نمیره یه بارم سم کشاورزی زدیم هی احساس میکنم بازم هستن هیچی تو خونه به دلم نمیشینه توروخدا بگید چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساس با گرمای زیاد از بین میره، و مواد اسیدی مثل سرکه و جوهر نمک، توی چوب هم زندگی میکنه، چیزای چوبیتونو رد کنید بره

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

همون گوگرد کافیه ملافه هارو با اب داغ بشور و بعد ک یکم خشک شد بذار روی بخاری

واقعا گوگرد جواب میده؟ چند بار دیگه هم بسوزونم؟کسی رو میشناسی با گوگرد از بین برده باشه؟دلم آشوبه اصلا وقتی میام خونه حالم بد میشه دیشب گوگرد سوزوندیم امروز اومدم خونه هیچی ندیدم اصلا هیچی میگم نکنه یه جا قائم شدم من نمیبینم

درکت میکنم منم اسباب کشی کردم تازه....نگو سوسک ریز کابنتی داره یعنی وحشت میکردم....حس میکردم همه چی کثیفه.....سم پاشی کردیم....الان یه ماهه گوش شیطون کر ندیدم.....همه جا رو شستم آشپزخونه رو

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
واقعا گوگرد جواب میده؟ چند بار دیگه هم بسوزونم؟کسی رو میشناسی با گوگرد از بین برده باشه؟دلم آشوبه اص ...

ساس با چشم دیده نمیشه چون بی سروصدا هستن و کوچیکن 

اره عزیزم نترس همون گوگرد بسوزونی کافیه 

لای درز در و پنجره ها و کمدها و تمام سوراخ سومبه های خونه رو گوگرد بزن 

عسلی تر 🍯از چشمهاش  👀  قند لباشه👄😘 
واقعا گوگرد جواب میده؟ چند بار دیگه هم بسوزونم؟کسی رو میشناسی با گوگرد از بین برده باشه؟دلم آشوبه اص ...

روز نیستن ساعت دو شب تا پنج صبح میان بیرون 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕