2777
2789
عنوان

خواستگار

680 بازدید | 65 پست

شما به خواستگاری که با این شرایط چه جوابی میدین ؟ دانشجو هست ولی کار داره البته کارش با رشته اش خیلی ازهم دورن 

خانواده خوب و تحصیل کرده ای هم داره 

بقول خودش خیلی هم به من علاقه داره تا حدودیم ثابت کرده ولی از نظر سنی دو ماه از من کوچیکتره 😳 البته قیافتا اصلا بهش نمیخوره که کوچیکتر باشه دوبرابر من قدشه 😁 پسر بدی نیست ولی من با این مورد خیلی مشکل دارم😳 بااین اختلاف سنی و اینکه میگن پسرا دیرتر به بلوغ فکری میرسن حس میکنم اگه انتخاب کنم با یه بچه طرفم یا درآینده پشیمون میشم از این انتخاب . و اینکه شاید نتونم انتظاراتی که از مرد زندگیم دارم بتونم ازون داشته باشم درواقع بزرگترین مشکل همون اختلاف سنی بینمون هست . همه اینا رو به خودش گفتم ولی کوتاه بیا نیست سیریشه😥 میگه دوماه چیزی نیست که بخواد روی زندگیمون تاثیر داشته باشه ولی نمیدونم چرا من ته دلم یجوری هس باز 😟 هردومون ۲۲ سالمونه ولی من ۲ ماه بزرگترم شما باشید چیکار میکنین؟؟

کاربری واگذار شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترجیحن نامزدی 6ماه باحضورخونواده رفت وامد میکنم وشرایط ومیسنجم .. 

اگ اوکی بود بله/: تفاوت سنی چیزی نیس.

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

سربازی چی رفته یانه مهم است کارش دولتی است یا آزاد مهم است

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

به سن نيست عزيزم به بلوغ فكري و سطح فرهنگ و تربيت خانوادگيه به نظرم حساس نشو رو اين موضوع 

بزرگترين درساي زندگيتو هميشه نامردترين آدماي زندگيت بهت ياد ميدن