2777
2789
عنوان

توقع بیجا از شوهرم دارم ❓️

701 بازدید | 25 پست

ساعت یک پیام داد میریم واحد پایینو تمیز کنیم  گوشیمو میزارم شارژ میرم پایین 

منم گفتم باشه منم دارم با مامانم میرم بیرون بعدش ساعت ۳ شد زنگ زدم برنداشت ساعت پنج شد باز خبری نشد. زنگ زدم برنداشت  بعدش زنگ زدم به مامانش اونم برنداشت یه ساعت بعد مادرشوهرم زنگ زد از حرص برنداشتم شوهرمم سه بار زنگ زد بازم برنداشتم 

توقع من این بود که بین کارش یه زنگ به من بزنه ببینِ مردم یا زنده بلاخره چهار پنج ساعت از هم بی خبر بودیم 

بعدش پیام داد من خستم میخوابم الانم بعد دو ساعت پیام داده  وقتی مامانم زنگ میزنه برگرد بهش زنگ بزن بی احتدامی نکن اینارو من نباید بگم که 

چندسالته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقصر شما بودید از فردا اگر مادرش باهات لج شد نیا هی تاپیک بزن پشت سر مادرشوهرت

اصن این کارا و رفتارا مال بچه ۵ ساله میتونه باشه فقط 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

خوب شاید کار داشت، به نظرم موضوع رو یاد کشش نده، خواسته ات به جای قهر و دعوا براش قشنگ توضیح بده

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

داشتن کار میکردن خو 

مادرشوهرتم گوشی همراهش نبود یا متوجه زنگت نشده بوده

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

اون بنده خدا رفته کار کنه نرفته تفریح ک 

شما با مادرت رفتی بیرون خوش گذرونی اونوقت انتظار داشتی وسط کارش بیاد بهت زنگ بزنه؟

ناراحت شدنتو نمیفهمم🙄 

دنیا همه هیچُ اهل دنیا همه هیییچ....