مامانم گف اهان الان یعنی فلانی هم خواستگار داره گفت خب چیکار کنم؟ یه بار یکی ازش پرسید دخترت ازدواج کرد گفت ک نه خواستگار کجا بود حالا من خودمم قصد ازدواج ندارم سنمم کمه چیزی نیست اصلا بعد منو اصلا کسی نمیبینه و ندیده بیرون زیاد نمیرم یعنی از کجا یکی منو ببینه خواستگار بخواد بیاد
والله بهش نگفتم تاحالا دوستام منو برای داداشاشون پیشنهاد دادن من قبول نکردم نمیدونم جدیدا یه پسر طلا فروش بهم درخواست اشنایی داد خوشم امده ازتون و.... دو سه تا دانشجو معلم بودن در این مدت کم فقط من به مادرم نمیگم فک میکته یعنی کلا هیچ خبری نیست
قیافمم بد نیست بخدا😐خواستین عکسمو میذارم
سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠
منم چندوقت پیشا مامانم بهم گفت فلانی (یکی از فامیلا که هم سن منه) نامزد کرده . گفتم چه زود . دیگه هیچی نگفت🌚 منم همین برداشتو کردم از حرفش که انگار اضافی ام با اینکه ۱۸ سالمه فقط