تنها۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 1629 عنوان تیک عصبی 161 بازدید | 20 پست پسرم تیک داره دارو هم مصرف میکنه ولی تیکش همچنان هست چرا این کابوس تموم نمیشه دارم روانی میشم الان یک و نیم ماهه دارم اشک میریزم کسی بوده با وجود مصرف دارو بهتر نشه؟ خداوندا مراقبه پسرم باش 1403/09/09 | 14:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرلین۷۲ عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 4118 تیکش در چه حده عریزم من پسرم در حد پلک زدن تند تند بود خود به خود خوب شدولی وقتی خیلی تو گوشی میره دوباره شروع میکنه خواننده خاموش از سال ۹۰🥰
تنها۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 1629 حالم بده راضیم خودم بدترین دردارو بگیرم ولی بچم خوب بشه دیگه تحمل ندارم خداوندا مراقبه پسرم باش
تنها۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 1629 تیکش در چه حده عریزم من پسرم در حد پلک زدن تند تند بود خود به خود خوب شدولی وقتی خیلی تو گوشی میره د ... تند تند پلک زدن چرخش گردن وشونه گاهی ابرو هاشو میده بالا خداوندا مراقبه پسرم باش
تنها۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 1629 سلام عزیزم. اگه پیاممو دیدی جواب میدی؟ سلام بله حتما خداوندا مراقبه پسرم باش
فاطیمابهار عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 4331 سلام بله حتما ممنونمن تو تاپیک هاتون دیدم مادربرزگ تون توده توی ران داشتند.بدخیم بود یا خوش خیم؟ الان خوبنعلایمش چی بود؟
تنها۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 1629 ممنونمن تو تاپیک هاتون دیدم مادربرزگ تون توده توی ران داشتند.بدخیم بود یا خوش خیم؟ الان خوبنعلایمش چ ... متاسفانه بدخیمه فعلا تحت درمانه چن سالی بود یه کیست تو ران پایش بود بعد عید شروع به رشد واذیت کرده خداوندا مراقبه پسرم باش
فاطیمابهار عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 4331 متاسفانه بدخیمه فعلا تحت درمانه چن سالی بود یه کیست تو ران پایش بود بعد عید شروع به رشد واذیت کرده انشالله خدا شفا بدهنوع توده اش چیه؟ینی اول تشخیصص کیست گرفت بعدش شد تومور؟
فاطیمابهار عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 4331 متاسفانه بدخیمه فعلا تحت درمانه چن سالی بود یه کیست تو ران پایش بود بعد عید شروع به رشد واذیت کرده ظاهر پاهاش چطوری بود؟ ینی توده قلمبه زده بود بیرون؟ یا چیزی مث گردو یا نارنگی زیر پوستش بود؟
تنها۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 1629 ظاهر پاهاش چطوری بود؟ ینی توده قلمبه زده بود بیرون؟ یا چیزی مث گردو یا نارنگی زیر پوستش بود؟ یه چیزی مثل نارنگی بود از بعد عید رشد کرده خداوندا مراقبه پسرم باش
مامان_گل_پسرام عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 184 سلام عزیزم تیک بچه شما بهتر شده؟ منم پسرم سه سالی هست درگیره، گاهی کمه گاهی زیاد ، دکترم نبردم از دارو میترسم شما کار خاصی کردین؟ خدایا مواظب پسرام باش 🙏 خوشبختی و عاقبت بخیریشون بزرگترین آرزوی منه🧿
تنها۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 1629 سلام عزیزم تیک بچه شما بهتر شده؟ منم پسرم سه سالی هست درگیره، گاهی کمه گاهی زیاد ، دکترم نبردم از دا ... سلام تیک پسر من خیلی کم شده من دارم دارو میدم بعد عید قطع میکنم خداوندا مراقبه پسرم باش
مامان_گل_پسرام عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 184 سلام تیک پسر من خیلی کم شده من دارم دارو میدم بعد عید قطع میکنم خداروخونه انشالله کلا قطع بشه تیکاش، پیش مغز و اعصاب بردین یا روانپزشک؟ چه مدت دارو مصرف کرد؟ خدایا مواظب پسرام باش 🙏 خوشبختی و عاقبت بخیریشون بزرگترین آرزوی منه🧿
تنها۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 1629 خداروخونه انشالله کلا قطع بشه تیکاش، پیش مغز و اعصاب بردین یا روانپزشک؟ چه مدت دارو مصرف کرد؟ اول بردم روانشناس بعدش روانپزشک خداوندا مراقبه پسرم باش