سلام برای یکی کارت به کارت کردم طرف از اینستا بود سرش شلوغ و ادمین و.. دارن از حسابم کم شد تراکنش هم نوشت کم کرد ولی رسید ندارم چه کار کنم که قبول کنن واریز شده؟
به پشتیبانی اپلیکیشن هم زنگ زدم گفتم باید فقط خودشون برن از بانک پیگیری کنن
در صورتی که این شخص هزار نفر داره پول میریزه براش چجوری میخواد بره بانک پیگیری کنه پول من این وسط چی میشه😞😞😞
آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻
عزیزم از همون اپلیکیشنی که واریز کردی برو بخش تراکنش ها
البته اگر تازه پرداخت کردی
چون فکر کنم ده تا تراکنش اخیر رو فقط نشون بده
اگر پیداش کردی ازش شات بگیر داشته باشی
من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکمتر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
ولی تاریخشم بنویس . تو آپ قسمت تراکنش ها هم هست . یا برو عابر بانک خودت بانکت و ده تراکنش آخر رو بگیر
میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم