2777
2789
عنوان

سابلیمینال

737 بازدید | 32 پست

چند وقت پیش تاپیک زدم که از تغییر رنگ چشم نتیجه گرفتم هرچند که خییلییی باید گوش بدین ولی یک ماهه سابلیمینال لاغری رو گوش میدم واقعا وزنم نزدیک 6 کیلو اومده پایین

اینجا کسی هست از سابلیمینال جذب ثروت یا جذب عشق نتیجه گرفته باشه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من از همشون نتیجه داشتم بجز بعضی هاش که زیاد پیگیری نکردم

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

خداییش باور میکنی خداییییی؟

آخه ببین چیز وسوسه کننده ایه

فک کن بری یجا تمممامم خواسته هات در قالب فایل صوتی جلو چشمت باشه بعدم نوشته باشن نتیجه میگیری تو دوست نداری باور کنی؟

لعنتی داره میگه نتیجه دیدم از باور گذشته خو.. 😂

نمیدونم چی بگم بهشون 

به جای اینکه برن باشگاه برن پیاده روی پوستشون رو خوب کنن به موهاشون برسن تا خشگل بشن 

میرن ساب میخرن

نمیدونم چی بگم بهشون به جای اینکه برن باشگاه برن پیاده روی پوستشون رو خوب کنن به موهاشون برسن تا خشگ ...

اینا میونبر میزنن! ولی من خودم درکنار شاب ورزش هم دارم، بنظرم این دوتا جدا نشدنی‌ان. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

از کجا ساباتو تهیه میکنی؟و از چه سازنده بهتر نتیجه دیدی؟

من از رایگان ها از جیون و و علیرضا اقاشیری و اقرودایت نیتجه دیدم. 

وپولی هم افرودایت و اقاشیری. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

من از همه سابهای فیزیکی نتیجه دیدم. دوستمم از ثروت و پول نتیجه دید مال کیوت استایل.

میشه بگب از چ سایتی گرفتی ساب ها رو 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه