2777
2789
عنوان

سابلیمینال

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 32 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا واقعیه عکس از چشات بزار چه رنگی بود چه رنگی شد؟

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن
من از رایگان ها از جیون و و علیرضا اقاشیری و اقرودایت نیتجه دیدم. وپولی هم افرودایت و اقاشیری.

جئون فقط روزی یه بار گوش میدی؟

من تازه جمجه فرشته از جئون دارم گوش میدم

ولی بدون هندزفری(با هندزفری سختمه)

جئون فقط روزی یه بار گوش میدی؟من تازه جمجه فرشته از جئون دارم گوش میدمولی بدون هندزفری(با هندزفری سخ ...

با هنذقری خوبه با هدفون بهتره. 

ن من جیون رو بیشتر هم گوش میدم. مثلا رنگ موشو گوش کردم در ظول چند روز موهام واقعا روشن شد. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

یه ذره به این قضیه خوب فکر کنید 

کسانی که دارن از کلاسهای سامبلمینال و چه میدونم قدرت ذهن و...

پول درمیارن اینها دارن کار میکنن و پول درمیارن وقت میزارن و تلاش میکنن و بیکار نمیشینن یه گوشه و قدرت ذهن ببرن بالا و هی بگن پول پول پول میاد 

این یعنی خودشون دادن حرف خودشونو نقص میکنن اگه راست میگن بدون هیچ کاری و فقط با قدرت ذهن پولدار شن 

پس چطور این چیزارو باور میکنید چرا عوض شدن رنگ چشمو باور میکنید اون توهمیه که به خودت میدی 

ببیند امام علی هزارو چندصد سال پیش گفتن به چیزها و اتفاقات خوب فکر کنید و برای هرکاری ف ا ل نیک بگیرید تا اتفاق خوب بیفته این حرف ته ته فهم و روانشناسیه  ولی نگفتن بشین جلو آیینه و بگو به به چشمای آبیم تا آبی شه

ببخشید اینو میگم اینو منم شنیدم حرف یه استاد دانشگاهه قصد توهین ندارم بازم معذرت میخوام من حرف این استاد رو میگم که گفتن عصر عصر پول درآوردن از آدمهای نادونه حالا من گفتم نادون که محترمانه تر باشه وگرنه ایشون گفتن احمق

آخه میگن خطرناکهاز کدوم چنل گوش دادی؟

از جای خوب بگیری ن خطر ناک نیست، ولی یوجی اضلا گوش نکن. 

من از مجیک سابلیمینال گوش میدم اقاشیری و اقرودایت و کیوت استایل. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.