2777
2789
عنوان

اگه تعلیق بشم باز تایپک هام هست

119 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من میخام لغو کاربری بشم آیا بعدش اسم کاربریم و تایپک هام هست یا پیام های خصوصی با کسی دادم هست 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
اینجا اگ بمیریمم باز کاربری مون میمونه

وایی نه هرچه میخام تایپک هام پاک نمیکنه گفتم حداقل لغو کاربری بشم

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا اگ بمیریمم باز کاربری مون میمونه

بعد پیام خصوصی ها چطور پاک کنم که برای اون طرف هم پاک بشه

وایی نه هرچه میخام تایپک هام پاک نمیکنه گفتم حداقل لغو کاربری بشم

تاپیک هارو پاک میکنه، ولی اونجوری ن

این‌کاربرمُرد؛                                                                    - OFF

این امکان حذف دوطرفه هم وجود نداره

حتی اگه لغو کاربری بشم هم حذف دو طرفه نمیشه

تاپیک هارو پاک میکنه، ولی اونجوری ن

هرچه روزای زوج میرم خصوصی نی نی یار پاک نمیکنه

پاک میکردن همیشه

نمیدون شاید مال من زیاده پاک نمیکنه 

2790
2778
2791
2779
2792