بلاخره از کسی هیچ وقت دوستش نداشتم جدا شدم خدایا پدرمو گرفتی دوستو ازم گرفتی چیزی که نخواسته بودم از اولم ازم گرفتی البته خودم ازش جدا شدم ولی خداجون خودت زمینشو درست کرذی تا جدا شم بچه به دنیا نیومدمم که گرفتی تو سن کم اینقدر تنها بی کسو کار شدم روح سرگردون شدم من دیگه یه ادم زنده نیستم من روح سرگردونم تو این دنیا بابا کجایی اخه چرا به خوابم نمیای من که ایننن همه سختی کشیدم چرا یه بار به خوابم نیومدی بگی دخترم من پیشتم پشتتم از اونجا حواسم بهت هست بابا بچه من الان پیش تو یعنی؟؟؟ بابا من که طعم پدری نچشیدم واسه بچم پدری کن....دوستان دعا کنین بتونم رو پاهام دوباره وایسم دعا کنین کمر راست شه دلم که دیگه دل نمیشه ای خدا خستم ............................................
اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همسرم یروز خوبه یروز بد ... دلم از دست خانوادش خووووووونه ... مادرم زنده س خدا سایشو نگه داره ولی اینقدر از فوت ناگهانی پدرم هنوز شوکه ام هرثانیه میترسم مادرمم از دست بدم ولی تنهام ... یه حس بدی تو جونمه داره میخوره روحمو یه بغضی خفم میکنه همیشع مث سنگ توی گلومه
زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
همسرم یروز خوبه یروز بد ... دلم از دست خانوادش خووووووونه ... مادرم زنده س خدا سایشو نگه داره ولی ای ...
اخي دركت مي كنم همه گاهي همين جوري پر از غصه و ناراحتي مي شن چه مي شه كرد هيچ ادمي نيست هم شوه ش عالي باشه هم خانىاده شوهرش هميشه از يه جايي بايد بكشيم