2777
2789
عنوان

بلاخره...

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 50 پست
دوستان اینقدر حرف شنیدم و طعنه توی این سه سال زندگی با شوهرم از خودشو خانوادش که نمیدونم کدومو بگم ک ...

دركت ميكنم منم نسبت به شوهرم همين حس رو دارم نميشه بهش اطمينان كرد و پشتوانه نيست

خداوندا مرا به حال خود رها مكن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان اینقدر حرف شنیدم و طعنه توی این سه سال زندگی با شوهرم از خودشو خانوادش که نمیدونم کدومو بگم ک ...

منم خانواده پدریم ولم کردن مادریم که بخاطر ازواج مامانم با بابام باهامون قهرن حتی پدرمم فوت کرد نگفتن زنده این مرده این به عشقمم که ناپدریم نذاشت برسم شوهرمم که زد امید زندگی منو کشت الان دیگه جز بالا سری هیچکیووو ندارم

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
یعنی برای بار دوم دارین طلاق میگیرین؟

نه 

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
منم خانواده پدریم ولم کردن مادریم که بخاطر ازواج مامانم با بابام باهامون قهرن حتی پدرمم فوت کرد نگفت ...

چشمم دنبال پدر مادر واقعیم نیس ... ولی میدونم یه خواهر دوقلو دارم کپیه خودمه از دور دیدمش نشونم دادن پدر مادر اونم نمیخوان تا وقتی اون ازدواج نکرده چیزی بدونه ... دردم اینه خواهر دارم ولی حتی حق ندارم 1ثانیه بغلش کنم و بشه مرحم زخمام ... اینقدر تنهام که میگم بذارم برم پسرمم رو همه کسایی که ندارم ... اب از سرم گذشته

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!