2777
2789
عنوان

بلاخره...

563 بازدید | 50 پست

بلاخره از کسی هیچ وقت دوستش نداشتم جدا شدم خدایا پدرمو گرفتی دوستو ازم گرفتی چیزی که نخواسته بودم از اولم ازم گرفتی البته خودم ازش جدا شدم ولی خداجون خودت زمینشو درست کرذی تا جدا شم بچه به دنیا نیومدمم که گرفتی تو سن کم اینقدر تنها بی کسو کار شدم  روح سرگردون شدم من دیگه یه ادم زنده نیستم من روح سرگردونم تو این دنیا بابا کجایی اخه چرا به خوابم نمیای من که ایننن همه سختی کشیدم چرا یه بار به خوابم نیومدی بگی دخترم من پیشتم پشتتم از اونجا حواسم بهت هست بابا بچه من الان پیش تو یعنی؟؟؟ بابا من که طعم پدری نچشیدم واسه بچم پدری کن....دوستان دعا کنین بتونم رو پاهام دوباره وایسم دعا کنین کمر راست شه دلم که دیگه دل نمیشه ای خدا خستم ............................................

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂

عزیزم خدابزرگه خیلی یه درو ببنده یه در دیگه رو باز میکنه.بخودش توکل کن ..دعا کن و ازش بخواه همیشه ک بهت ارامش بده انشالله این دورانم میگذره ...میشه بگی چرا جدا شدی؟ البته اگه دلت خواست

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا پدرتو بیامرزه و دلتو آروم کنه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

منم خیلی تنهام .... منم بابام 6ساله فوت کرده خانواده پدرم فراموشم کردن خواهر برادر ندارم خانواده مادرم پخش و پلان اونم ندارم .... منم تنهام و در ارزوی مرگ 

..

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
منم خیلی تنهام .... منم بابام 6ساله فوت کرده خانواده پدرم فراموشم کردن خواهر برادر ندارم خانواده ماد ...

مجردي شما

🍀خدايا سپاس گذارم كه هستي🙏💏👨‍👩‍👧❤️💛💚💙💜💞💕
عزیزم خدابزرگه خیلی یه درو ببنده یه در دیگه رو باز میکنه.بخودش توکل کن ..دعا کن و ازش بخواه همیشه ک ...

منو از چندتا پله بخاطر اینکه حالم خدایی خوب نبود که مامانشو اینارو دعوت کنم انداخت پایین بچمو کشت ...

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
نه متاهلم پسرمم 2سالشه ... ولی تنهام خییییییلی تنهام خیییییییییلی 

مادرتون چی توقیدحیاته

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
دلت که جا نمونده پیشش؟

نه اصلا هیچ وقت نه عاشقش بودم نه دوستش داشتم