2777
2789

کسی رو خیلی دوست داشتم فریب خوردم فشار احساسی هم روم بود رفتم ی دعای جذب گرفتم از رمال. بعد منصرف شدم و امیدومو ب دعا از دست دادم و تصمیمم گرفتم عقلانی برم محترمانه ب پسره میگم حسمو ولی بشدت ترس داشتم ک نتیجه چی میشه، حتی زد بسرم ی دعای قوی تر بگیرم، همین ک بین دوراهی بودم ک برم بگمش یا دعا بگیرم باز. ی استخاره گرفتم پیش فرد مطمئنی، متناسب با نیتم دقیقا خدا بهم نشونه داد گفت ترس ب دلت راه نده و مرتکب کار حرامی نشو. منم امید پیدا کردم و توبه کردم از دعا و رفتم ب پسره گفتم حسمو. پسره هم بعد کلی صحبت و وا شدن یخش گفت منم خوشم ازت میومده و میاد. حتی از یک سال پیش تاریخ تولدمو از کجایی کش رفته بود و یادش مونده بود.

اما بعد یک ماه و خورده ای ک رابطه داریم میبینم انگار سرد شده. ینی وقتی باهاش حرف میزنم مستاقه خوب جواب میده و میگه رو تصمیمش از شناخت با من مصممه ولی مشکلم اینه ک مث قبل پیشقدم نمیشه تو پیام دادن.

میگم نکنه این با عقل و احساسش پیش نیومده از همون اول، و تاثیر همون دعای لعنتی بوده و الان داره تاثیرش می‌ره. 

من از وقتی استخاره گرفتم توبه کردم و امیدم شد خدا. ینی خدا ندید اون ذوق و امیدمو از اون استخاره؟😭😭

فقط سرزنشم نکنید لطفا. خیلی داغونم الان. همه راه واسم بن بسته انگار

اول اینکه شما با اون پسر رابطه جنسی هم دارید یا نه؟

ولمون کن بابا رابطه جنسی چیه 

فقط کلامی صحبت راجب مسائل روزمره و شناخت 

تازه قزاره آخر ماه همو ببینیم تنهایی، اونم کافه فقط

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولمون کن بابا رابطه جنسی چیه فقط کلامی صحبت راجب مسائل روزمره و شناخت تازه قزاره آخر ماه همو ببینیم ...

اهان.....ببین تحت تاثیر اون دعا ک نبوده قطعا ....ولی ممکنه تحت احساسات باشه ک اون لحظه ام گفته منم ازت خوشم میومده...و دوم اینکه اصولا به مرد جماعت نباید بری بگی ازت خوشم اومده چون کلا وجه قشنگی پیششون ثبت نمیشه و وقتی اینو بفهمن رفتارشون نشون میده ک سرد میشن.....به نظر من اصلا اصلا پیام نده زنگ نزن شما تلاشتو کردی حرفتم زدی.‌.بذار دیگ اون پیگیر باشه .اون ببینه ازت خبری نیست پیگیر میشه اگه بخوادت....غیر از این فقط شخصیتتو زیر سوال میبری ک اشتباه محضه و توو زندگی برات گرون تموم میشه ک آویزون یکی باشی

اهان.....ببین تحت تاثیر اون دعا ک نبوده قطعا ....ولی ممکنه تحت احساسات باشه ک اون لحظه ام گفته منم ا ...

همون لحظه هم نگفته بیست روزی طول کشید تا ب حرف اومد همش سعی می‌کرد پشت منطق و عقلش مخفی کنه حرفشو. دیه حرف زدیم مدتی همو شناختیم بعد ابراز کرد