2777
2789
عنوان

خیلی حس بدیه

81 بازدید | 11 پست

اینکه اختیارت و اختیار زندگیت دست خودت نباشه اینکه زندگیت خراب بشه از بچگی و الان دوستات یکی یکی شوهر میکنن و تو مهر طلاق بخوره توی شناسنامت 

بچه ها ۱۸سالمه یه ماه دیگه میشم ۱۹

بحث حسادت نیست بخدا بحث حسرته حسرت روزای بچگیم که خراب شد عذابی که کشیدم و بدتر از همه شکستی که تو کنکور خوردم همه باهم دست به دست هم کردن تا منو از پا دربیارن ولی با این وجود پذیرفتم ودارم دوباره تلاش خودمو میکنم ولی کاش دوستام بهم‌نمیگفتن این موضوع رو یکم حالم دگرگون شد از بینشون خجالت میکشم 

بچه ها یه چیزی بهم بگید آروم بشم بهم روحیه بدید

زندگیمو خراب کردن ولی من می‌سازم من بچه بودم ۱۳سالم بود بزرگا دخالت کردن توی زندگیم ولی الان هیچکس حق نداره راجب زندگیم تصمیم بگیره 

...

عزیزم بابت چیزیکه توش دخیل نبودی ناراحت نباش

هنوز اول راهی و خیلی فرصت داری

یه رشته دانشگاهی انتخاب کن حتما برو دانشگاه

یهمدت از فضای شوهر و ازدواج دور باش

19 سالگی هم خیلی زوده بزا ازدواج حواست باشه دوباره اشتباه نکنی تازه 25 سالگی عقلت کامل میشه میتونی تصمیم درست برا ازدواج و زندگیت بگیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی ناراحت نشیا سمت مام اینجوریه دختر ۱۳ سال شوهر میدن انقدر بدم میاد همسایمون دخترشو داده بعد عروسی اومده میگ ک همسایه دخترمو شوهر دادم البته با خوشحالی میگفت بعد گفت دخترم روز بعد اومده گفته مامان تو چرا نگفتی ازدواج اینجوریه باید فلان کنی فلان بشه بعد میگفت جالب اینجاست ک دخترم هنو نه  س ی ن ه داره ن موی زائد غش غشم می‌خندید و خوشحال بود انگار پارالمپیک قبول شده بود انقدر بدم اومد تو دلم گفتم اون باید الان عروسک بغل کنه ن یک نررر باورت میشه طلاق گرفت بعد دوسال باز بعد دوسال از طلاقشم دوباره ب زور ب پسرعمش دادن خودم شاهد زجر کشیدن دختره بودم واقعا

.

جالب اینجاست ک تو شهرمون متولد دهه ۶۰ هممممه مجردن دهه ۷۰ ۸۰ ۹۰ مادراشون دارن یا دنبال شوهر برا دخترشون میگردن هی التماس میکنن ک برا دخترم شوهر پیدا کن یا خود دخترا دوس دارن خودشونو ب یکی بند کنن موفق نمیشن نمیدونن شوهر چیه ک  فکر میکنن چ خبره بخدا برا من ک جز کتک و گریه و حسرت  اینا نبوده انقدر از روز اول ازدواج پیر شدم الان دقیقا ۲۰ برابر سنم دیده میشم ازدواج خیلی بده

.

جالب اینجاست ک تو شهرمون متولد دهه ۶۰ هممممه مجردن دهه ۷۰ ۸۰ ۹۰ مادراشون دارن یا دنبال شوهر برا دختر ...

شوهر اگر خوب باشه واقعا خوشبخت ترینم آدم روی زمین میشی ولی اگر بد باشه انگار توی جهنم زندگی می‌کنی

ولی با این توصیفاتی که کردی واقعا خدامو شکر کردم دیگه عذاب نمی‌کشم لاقل

اسی ناراحت نشیا سمت مام اینجوریه دختر ۱۳ سال شوهر میدن انقدر بدم میاد همسایمون دخترشو داده بعد عروسی ...

متاسفم 

حالا شاید دختره خواسته بدیش اینجاس که من سرم توی کتاب بود تا الان یادمه پایه ششم ابتدایی بودم داشتم علوم میخوندم اومدن بهم گفتن می‌خوایم شوهرت بدیم😂💔💔چقدر هم گریه کردم چقدر گفتم نه ازم دلیل میخواستم میگفتن بگو چرا نمی‌خوای میگفتم میخوام درس بخونم میگفتن بعد ازدواج هم میتونی بخونی نمی‌تونستم قانعشون کنم به اجبار پذیرفتم تنها امیدم آزمایش بود که منفی بشه ای کاش قرصی چیزی میخوردم‌شب قبلش 

لاقل منفی میشد به اینجا نمیرسید

متاسفم حالا شاید دختره خواسته بدیش اینجاس که من سرم توی کتاب بود تا الان یادمه پایه ششم ابتدایی بودم ...

هنوزم دیر نشده ببین طلاقتو یک شکست بزرگ نبین اتفاقا یک پیروزی بزرگ و یک تجربه بزرگ ک خیلیا مث تو قوی نبودن نیستن شهامتشو نداشتن و باید طلاق میگرفتن اما از ترسشون نگرفتن نتونستن بگیرن اما تو انقدر شهامت داشتی اعتماد ب نفس بالایی داشتی قوی بودی قدرت بالایی داشتی ک تونستی کاری ک ب صلاحت هست رو انجام بدی سنتم کمه راحت بعد طلاق تا سه ماه ناراحت و افسرده ای بعد سه ماه ادامه زندگی و تلاش برای رسیدن ب قدرت بالاتر رو میتونی شروع کنی و مطمئن باش پیروز و موفق میشی و ب همه اهدافت میرسی وقتی قبلا ازدواج کردی پس مطمئن باش بعد رسیدن ب اهدافت بازم ازدواج میکنی ولی ایندفعه ازدواج خیلی موفق تر و بدون شکست 

.