2789
عنوان

وابستگي

327 بازدید | 25 پست

سلاممممم به همهههه🙈

خانوماي با تجربه ميشه كمكم كنين؟ من نزديك يك ساله نامزد كردم😎ولي اين اواخر خيلييييي وابسته شدم به همسرم جوري ك يه روز نياد پيشم همش اه و ناله و افسردگي😕😭چيكار كنم؟همين وابستگيم باعث شده خيلي روش حساس بشم....

ازدواج کنین درست میشه....کلامیخواینبینیش    

خخخخخخ خیلی باحالی

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من و همسرم هردو به وابستگی شدیدی مبتلا هستیم هیچ راه علاجی هم نداریم بعد ۷ ساله❤

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

من اسم حسمو میذارم دلبستگی از نبودشم ناراحت ودلتنگ میشم...

امااینکه همش افسرده باشی وناله کنی هم خودت اذیت میشی هم همسرت....

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
عزيزمممم خوشبخت بشين الهي😘😍

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
همون ديه ديوونش كردم😂

خخخخخخ اخه میدونی شایداولش قشنگ باشه اما بعدیمدت اذیت میشه روخودت کارکن...دلتنگ بشو ازش دورنمون اما ازصب تاشب که کارداره عادیه دیگه...فقط گاهی پیان وزنگ بزن بهش