2777
2789
عنوان

زناشویی

209 بازدید | 16 پست

سلام دوستان 

من حدود ۲ سال که عقد هستم ، بخاطر فوت نزدیکان همسرم عروسی مون عقب افتاد 

به همسرم امسال عید گفتم طلاهامو که برام خریدی بفروش ماشین هم بفروش خونه بخر که خریدیم ولی چون محله ش جای پایینه و خونه برای جهیزیه م کوچیکه ، گفتم اینجا رو نگه داریم خونه رهن کنیم 

امروز مادر همسرم اومده بود بحث که پیش اومد به کنایه و ... میگفت عروس داداشم تو یه ذره خونه زندگی می‌کنه با ۲ تا بچه و ... بقیه میگن خونه کوچیک و جهیزیه م جا نمیشه و ... 

اصلا تو این دو سال من حرفی ازش نشنیدم زن خوبیه نمی‌دونم چرا اینجوری شده 

حالا به همسرم گفتم میگه من دخالت نده خودتون حل کنید 

موندم برم خونه شون با مادر همسرم حرف بزنم تا سوء تفاهم حل شه یا نه محل ندم 

واقعاً عصبی و کلافم ، تورو خدا بگید چکار کنم 

کاش ازدواج نمی‌کردم هیچوقت کاش کاش ... پشیمونم از ازدواج ... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا یه حرفی زده

تو چه سفت چسبیدی!

ول کن زندگیتو بکن چرا مسئله رو جنایی میکنی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

نمیدونم ولی اگه من بودم نمیرفتم توضیح بدم و اجازه بدم دخالت کنه

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

جهازت نصفش ببر فقط اگرم نخریدی کم بخر تازه چون طلا دادی یا باید خونه رو نصفش به نامت میکرد یا تو جهزیه کمک میکرد دفعه دیگه تو هم بگو مادرشوهرای مردم زیاد کاری به زندگی عروسشون ندارن

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

به خاطر همین یه حرف اینهمه کاش؟

خب برو تو خونت وسیله و جهاز کمتر بگیر بیشتر فکر و ذکرتون این باشه که اندازه یه اتاق خواب دیگه بزرگترش کنید از وام ها استفاده کنید واسه خونه نه اسباب و اثاثیه

خونه رو هم اگر میزنه نامت ۳ دنگ رو بگیر پس فردا تو فامیل نگن جهیزیه نداشت بگین کمک کردیم واسه خرید خونه

جهازت نصفش ببر فقط اگرم نخریدی کم بخر تازه چون طلا دادی یا باید خونه رو نصفش به نامت میکرد یا تو جهز ...

جهازم تموم شده بابام بهترین رو برام خرید همه چیز آماده و کامله 

خونه به نامم نزد ولی یه پراید خرید با پولی که داشتیم اونو زده به نامم 

منم دیگه حرفی از خونه نزدم 

به خاطر همین یه حرف اینهمه کاش؟خب برو تو خونت وسیله و جهاز کمتر بگیر بیشتر فکر و ذکرتون این باشه که ...

جهیزیه ام تموم شده کامله کامله همه رو بابام خرید ما رسم نداریم چیزی از داماد بگیریم 

خونه خیلی بی نهایت کوچیک با اتاق و سرویس و آشپزخونه ۶۵ متره دیگه فکرشو بکن 

جهازم تموم شده بابام بهترین رو برام خرید همه چیز آماده و کامله خونه به نامم نزد ولی یه پراید خرید با ...

خب به سلامتی الان مطمئنی جا نمیشه وسیله ها ؟بعضی ها چیدمانشون خوبه کمک بگیر ازشون انشالله خیره ولی مستاجری نرو .تمام اسباب داغون میشه تو جابجایی ها

خب به سلامتی الان مطمئنی جا نمیشه وسیله ها ؟بعضی ها چیدمانشون خوبه کمک بگیر ازشون انشالله خیره ولی م ...

نه بخدا من خودم اول گفتم بریم همونجا زندگی کنیم ولی جا نمیشه هیچی 

مستأجرمون یه بوفه داره و تلویزیون دیگه خونه جا نیست فکرشو بکن 

تو اتاق هم یه تخت یک نفره جا میشه 

جهیزیه ام تموم شده کامله کامله همه رو بابام خرید ما رسم نداریم چیزی از داماد بگیریم خونه خیلی بی نها ...

عزمزم  خونه ما با دو تا بچه شاید ۸۰ متر هم نیست خوبه دیگه فکر کردم خونت ۳۰ ۴۰ مهریه.خیرش رو ببینی برو همونجا با دل خوش