2777
2789
عنوان

پسر همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 26 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

شبیه پسر عمومه به خدا 😂

اها ترکین پس

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

اره واقعا بنده خدا نفر بعدی 😄آفرین به داداشت که نذاشت وقتت هدر بره ،داداش منم خیلی گفت اکست آدم بیخ ...

چه جالب داداشا چه روشنفکر شدن... طرف ما داداشه خواهرش رو کشت وقتی فهمید دوست پسر داره

چه جالب داداشا چه روشنفکر شدن... طرف ما داداشه خواهرش رو کشت وقتی فهمید دوست پسر داره

اخه چرا بکشه ! بالاخره که باید با یه جنس مذکر ازدواج کنه ،با شناخت بیشتر باشه بهتر ،اونا سنتی ان احتمالا و خیلی متعصب ،همیشه تعصب بدلختی میاره

الهی مرا آن ده که آن به ... 

داداش من اگر بفهمه واقعا طرف پسر خوبی هست و دنبال سو استفاده نیست راهنماییم می کنه.

ولی بفهمه آدم درستی نیست خیلی عصبانی میشه و اصلا اجازه نمیده...

مورد من هم چون خیلی آدم احساسی هستم کم کم راهنماییم کرد باهاش کات کنم.

بعدشم کلی هوام داشت خیلی له شدم واقعا

اخه چرا بکشه ! بالاخره که باید با یه جنس مذکر ازدواج کنه ،با شناخت بیشتر باشه بهتر ،اونا سنتی ان احت ...

دقیقا.... منم هم دختر نوجوون دارم هم پسر... خیلی دوست دارم داداشش همه جا پشتش باشه و کمکش کنه

داداش من اگر بفهمه واقعا طرف پسر خوبی هست و دنبال سو استفاده نیست راهنماییم می کنه.ولی بفهمه آدم درس ...

از کجا میشه فهمید طرف دنبال سواستفادس یا ازدواج؟ 

خواهر خودم با یکی تو رابطس قصدشونم به ظاهر ازدواجه بعد از چند ماه مادرم فهمید خواهرم دوست پسر داره هر چی از دهنش در اومد به پسره گفت ولی پسره گفت اشتباه میکنین من دنبال شناخت دخترتون هستم واسه ازدواج ولی تا دو سه سال نمیتونم پا پیش بزارم الان یه ساله با همن قهر و بحث هم داشتن ولی هر بار قوی تر بهم برگشتن و تقریبا همه چی اوکیه پسره میگه خانوادمم خبر دارن... نمیدونیم میشه رو حرفاش حساب باز کنیم یا نه ولی خب قیافه و تیپش خیلی عالیه وضع مالیشونم متوسطه ولی از ما بهترن 

به نظرت چجوری میشه فهمید؟ 

دقیقا.... منم هم دختر نوجوون دارم هم پسر... خیلی دوست دارم داداشش همه جا پشتش باشه و کمکش کنه

متولد ۶۴ هستین ؟ ماشالا چه‌زود ازدواج کردین 😄

الهی مرا آن ده که آن به ... 

از کجا میشه فهمید طرف دنبال سواستفادس یا ازدواج؟ خواهر خودم با یکی تو رابطس قصدشونم به ظاهر ازدواجه ...

ببین عزیزم در این حد با جزئیات نمی دونم.

من داداشم فهمید با یکی توو رابطه ام بهم گفت اگه واقعا تورو می خواد نباید مشکل داشته باشه همزمان هم خانواده ها باهم آشنا بشن هم خودتون دوتا.چون بالاخره خانواده هم مهمه بهم بخورن و...اتفاقا مادرم هم فهمید بهم گفت به احساساتتون احترام میذاریم اگه ببینیم واقعا بهم می خورین ما تعهد می دیم که تو تمام خواستگارهات رو رد کنی تا شرایط اون پسر برای ازدواج مهیا بشه.[هر دو پزشکی می خونیم و همکلاسی مثلا مدنظر مامانم بود پزشک عمومی که شد عقد کنیم و توو این مدت زیر نظر خانواده ها باهم باشیم یه جورایی نشون]

خلاصه برادرم خیلی محترمانه باهاش صحبت کرد اونم همش جواب سر بالا داد.گفت هدف من فعلا آرامش هست و هدفی ندارم و...

اینم بگم من فقط برای متاسفانه تیپ و قیافه می خواستمش وگرنه همه چیش از ما پایین تر بود.منم اصلا کنارش آرامش نداشتم حالم حتی وقتی کنارم بود بد بود خلاصه درگیر رابطه سمی و وابستگی سمی بودم‌.

داداشم می دونست وابسته ام کم کم جدامون کرد.

اونم یه هفته بعد رفت با یکی دیگه فقط می تونم بگم خاک توو سر دختره من خر بودم این چرا خره خدا داند😂من می شناسنش بالاخره خیلی آشغالهههههه خیلییییییییی واقعا دلم می سوزه متاسفانه خیلی خوب بلده مخ بزنه