2777
2789
عنوان

کیا قرص سیپروترون کامپاند میخورن

45 بازدید | 2 پست

من تنبلی تخمدان دارم

سیپروترون کامپاند میخورم( شبیه ال دی هست)

بعد ۹ ماه که برام اتفاق نیفتاد... سیپروترون خوردم 

باید از روز پنجم عادت دوباره بسته جدید شروع میکردم

اما بخاطر اینکه زود تموم بشه از روز سوم عادت خوردم بنظرتون مشکلی پیش نمیاد؟ باعث ضخامت رحم نمیشه؟

چون در کل سالی دو سه بار عادت میشم (اونم با قرص)

میترسم سرطان رحمی چیزی بگیرم

من دکتر بهم داده پریود نشدم ک مصرف کنم  . 

شمام طبق نسخه دکترت مصرف کن

بعد سه ماه سونو بده

🌕''الحمدلله کما هو اهله' برام دعا کنین بیماری ک دارم و مشکلات زندگیم حل بشه😭واقعا بند دلم داره پاره میشه.من همونی ام که از بچگی سختی کشید و حسرت خورد بلکه فقط خدا بتونه درک کنه دردی ک از بچگی کشیدم تا الان رو انشالله هر کسی برام دعا کرد خدا بحق حضرت عباس دستشو بگیره، ولی با وجود همه ی این سختی ها با وجود همه ی حسرت های ک تا الان خوردم و.... من خودمو دختر امام زمان میدونم و مطمئنم درنهایت دستمو و میگیرن و حاجتم رو بهم هدیه میدهند مگه میشه اهل بیت دست کسیو رد کنن🙂 امام زمان خودش گفته حل و فصل کردن مشکلات شیعیانمان بر عهده ی ماست! پس شما هم توسل به امام زمان عج رو فراموش نکنین

من دکتر بهم داده پریود نشدم ک مصرف کنم . شمام طبق نسخه دکترت مصرف کنبعد سه ماه سونو بده

خب منم ۹ ماه پری نشدم همینطوری خوردم بعد ۲۶ روز پری شدم

راستش چند ساله سرخود قرص میخورم

در حدی که سالی دو سه بار برام پیش بیاد

این قرصا عوارض زیاد داره و فقط همیناهم جواب میده برام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.