2777
2789

بچه ها اطراف خانه ی ما هنوز آباد نشده قبلاً زمین کشاورزی و باغ بوده برای همون سگ ولگرد اینجا زیاده من بارها تماس گرفتم با شهرداری برای جمع‌آوری این سگها از بین اینها یک خانواده بود سگ ماده ونر ویک بچه ها من متوجه شدم اینا چند روزیه دیگه نیستن فکر کردم شهرداری اینا رو جمع کرده امروز با همسایه داشتم علف های اطراف آتیش می‌زدیم دیدم ای وای بچه ی این سگ نرو وماده مرده مادر نزدیک جنازه ی توله اش  خوابیده وسگ نر با فاصله مراقب ایناست  اینا چند روز مراقب  جنازه ی بچه شون بودن  واقعا محبت به فرزند انسان  و حیوان نمی‌شناسه  چقدر مادرش سر و صدا کرد ما نزدیک جنازه اولش نشیم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

یبار رفته بودیم تفریح ی سگه اومد غذا میخواس بهش دادم یکم یعد همون لحظه ی سگ دیگه جلو اومد ما فک کردیم الان دعواشون میشه یهو اولیه غذارو داد بهش رفت با فاصله ازش نشست تا اون غذاشو خورد بعدم ک تموم شد دوتایی رفتن خیلی برا منم عجیب بود

جورجینام زن رسمی رونی جون🧿💍❤️

به خدا از تعجب دهنم وا موند اصلا اینا تو همیشه تو باغ همسایه بودن تعجب کردم چرا کنار خانه ها آمدن نگ ...

یعنی وظیفه شناسی یه سگ ولگرد از خیلی پدرمادرا بیشتره

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️